Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 apr 2010 - Anul XV, nr. 78 (4369)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Greu de vândut

Star Mod Suceava nu are cumpărători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fabrica de textile Star Mod Suceava nu are cumpărători. La licitaţia de vânzare organizată de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava nu s-a prezentat nici o firmă, deşi preţul de pornire a fost stabilit la aproximativ 1,5 milioane de euro. De precizat că în momentul în care DGFP Suceava a reluat procedurile de vânzare, la sfârşitul anului trecut, preţul de pornire a fost de 12,26 milioane de lei, scăzând apoi la 9,208 milioane de lei, iar în urmă cu câteva zile firma a fost scoată la vânzare pentru suma de 6,13 milioane de lei.

Se pare însă că nici la acest preţ, clădirile şi terenul fabricii de textile de pe strada Universităţii din Suceava nu au fost atractive pentru potenţialii cumpărători. În aceste condiţii, Finanţele sucevene urmează să reia procedurile de licitaţie, la o dată care va fi anunţată ulterior.

DGFP Suceava scoate la vânzare o clădire birouri, corp fabrică, depozite şi anexe cu o suprafaţă totală de 1.574,52 metri pătraţi, un teren de 4.312 metri pătraţi situat în intravilanul municipiului Suceava, precum şi o clădire P+2, corp fabrică, cu o suprafaţă de 1.902 metri. Toate activele scoate la vânzare sunt situate pe strada Universităţii din Suceava.

Pe de altă parte, trebuie spus că tot în urmă cu câteva zile a avut loc şi licitaţia pentru vânzarea a peste 100.000 de articole de îmbrăcăminte produse de SC Star Mod SA Suceava, la un preţ de aproximativ 334.000 de lei. Şi în acest caz, la licitaţie nu s-a prezentat nici un cumpărător. Printre articolele de îmbrăcăminte scoase la vânzare se numără aproape 7.000 de pantaloni pentru femei, peste 10.700 de rochii, peste 10.000 de fuste, câteva mii de cămăşi şi pantaloni bărbăteşti, precum şi alte articole de îmbrăcăminte pentru copii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Star Mod Suceava nu are cumpărători.
 Vizualizări articol: 2675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 6 voturi
Star Mod Suceava nu are cumpărători2.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei