Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 ian 2010 - Anul XV, nr. 9 (4300)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie definitivă

„Lotul Bilius”, încă zece zile de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei patru tineri arestaţi în vara anului trecut în „lotul Bilius” rămân în arest pentru încă zece zile. Decizia a fost luată ieri, de magistraţii Curţii de Apel Suceava, care au admis recursurile depuse de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava.
Aceştia au contestat soluţiile judecătorilor de la Tribunalul Suceava, care au admis ca fraţii Cezar Ştefan şi Adrian Bilius, Adrian Manuel Mihai şi Raul Gabriel Hândrescu să fie cercetaţi în stare de libertate.
Trebuie remarcat că durata prelungirii mandatelor de arestare scade de la un termen la altul şi nu este exclus ca data viitoare magistraţii să decidă că cei patru tineri pot părăsi arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava. Dacă în luna decembrie mandatele au fost prelungite cu câte 20 de zile, acum termenul de detenţie a fost scurtat la 10 zile, ceea ce înseamnă că judecătorii se aşteaptă ca procurorii DIICOT Suceava să finalizeze în sfârşit dosarul şi să sesizeze instanţa de judecată.
Fraţii Cezar Ştefan şi Adrian Bilius, Adrian Manuel Mihai şi Raul Gabriel Hândrescu au fost arestaţi pentru că au pus la punct o reţea de cărăuşi şi traficanţi de droguri de mare risc.
Reţeaua a acţionat din 2007 până în vara lui 2009, interval în care a transportat aproximativ 90 de kg de heroină şi cocaină pe rutele Turcia - Vestul Europei, Turcia - China şi America de Sud - Vestul Europei.
În afara celor patru persoane aflate în arest, în aceeaşi cauză au mai fost arestaţi şi apoi eliberaţi Florin Constantin Căliman, Andrei Daniel Bîgea, Ingrid Tecuceanu, Daniela Cristina Golea, Dimitrie Traian Grosu. O altă persoană, Adriana Iureniuc, are mandat de arestare în lipsă, dar până acum nu a putut fi găsită de oamenii legii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Lotul Bilius”, încă zece zile de arest.
 Vizualizări articol: 2312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 7 voturi
„Lotul Bilius”, încă zece zile de arest4.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   =(( trimis de
(13 ian 2010, 20:55:18
Pentru idiotii astia cu traficul de droguri inca nu s-a gasit funie? O sa ne rada in nas cu aventurile lor si cu sistemul nostru de justitie. Iar noi, prostii, platim. Poate acolo, la racoare, se descarca un pistol accidental in ei (de vreo 2 ori in fiecare)
2.   Some losers trimis de
(14 ian 2010, 07:09:57
o sleahta de ratati fara creier, fara rationament si discernamant. banul primeaza iar ei sunt condusi numai de instincte.

sunt curios ce ar face sau cum ar judeca daca unul din apropiati/neamuri ar muri din cauza consumului de droguri!

vai de viata lor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei