Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2009 - Anul XIV, nr. 264 (4250)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări ISPA

Circulaţia prin centrul Sucevei, deblocată total de săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei, în zona Centru, ar trebui să revină la normal de săptămâna viitoare, odată cu astuparea şanţurilor imense care sunt săpate pe stradă pentru montarea unor conducte de canalizare.
Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a precizat că, în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii firmei Pfeiffer, se vor face eforturi ca săptămâna aceasta să fie finalizate lucrările de pe bulevardul principal, Ana Ipătescu.
“Pînă la finele săptămânii trebuie să ajungă cu lucrarea la intrarea pe strada Nicolae Bălcescu şi să redea circulaţiei strada Ana Ipătescu. Sperăm ca între timp să finalizeze şi porţiunea din faţa Casei de Cultură, după care vor continua cu lucrarea înspre sediul Bancpost, unde trebuie amenajat un cămin de canalizare. Intenţia noastră este să deblocăm cât mai multe din arterele afectate de lucrări, pentru ca pe 20 noiembrie, singura porţiune închisă circulaţiei să fie pe strada Nicolae Bălcescu, între intersecţia semaforizată şi strada Ştefan cel Mare”, a explicat Viorel Seredenciuc.
Acesta s-a arătat încrezător în respectarea termenelor fixate cu firma Pfeiffer, mai ales că, spre deosebire de săptămâna trecută, când muncitorii lor au plecat de joi seara acasă, la Cluj, săptămâna aceasta vor lucra inclusiv sâmbătă.
Circulaţia rutieră în zona centrală este afectată de închiderea unui sens de mers pe o porţiune de câţiva zeci de metri de la începutul lunii octombrie, în scopul efectuării lucrărilor de traversare a străzii Ana Ipătescu cu o conductă de canalizare, care, în final, trebuie să se unească cu cea montată pe strada Nicolae Bălcescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circulaţia prin centrul Sucevei, deblocată total de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 1223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Circulaţia prin centrul Sucevei, deblocată total de săptămâna viitoare2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Ar trebui" trimis de
(10 nov 2009, 17:44:24
...si uite asa marmota impacheta ciocolata in staniol.
2.   Prosteala si incompetenta trimis de
(10 nov 2009, 18:34:25
De cand lucreaza Doreii astia in centru cu conducta lor,gospodarii din Marginea faceau un pod cu 4 benzi peste raul Suceava...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei