Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 16 iun 2009 - Anul XIV, nr. 138 (4124)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aeroportul Salcea

Curse de avion spre Viena şi Veneţia, din 15 iulie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei zboruri pe săptămână la Viena, trei la Veneţia şi cinci la Cluj-Napoca vor fi operaţionale, de luna viitoare, de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Salcea. Din data de 15 iulie, compania aviatică low cost Blue Air va începe să opereze de pe Aeroportul Salcea curse internaţionale directe spre Viena şi Veneţia.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Vasile Ilie a declarat, ieri, că potrivit programului de operare, în zilele de luni, miercuri şi vineri Blue Air va opera o cursă Suceava-Viena, cu plecare la 10.15 din Suceava şi aterizare la 12.15 pe aeroportul din Viena, iar cursa retur va pleca din Viena la ora 13.00 şi va ajunge la ora 15.00 la Suceava.
În zilele de marţi, joi şi duminică, o cursă Blue Air va pleca din Suceava la ora 8.15 şi va ateriza la ora 11.15 pe aeroportul din Veneţia, cursa retur fiind cu plecare din Veneţia la ora 12.00 şi aterizare la Suceava la ora 15.00.
De asemenea, în fiecare dimineaţă, cu excepţia zilei de sâmbătă, Blue Air va avea o cursă Cluj-Napoca - Suceava, cu plecare la ora 7.00 de pe aeroportul din Cluj şi aterizare la ora 7.45 pe cel din Salcea, iar cursa retur va pleca din Suceava la ora 18.00 şi va ajunge la 18.45 la Cluj-Napoca.

 

Urmează curse cargo Suceava – Tel Aviv

Programul de operare al Blue Air vine în completarea programelor companiilor Carpat Air şi Tarom ce operează deja pe Aeroportul Salcea.
Vasile Ilie a mai spus că în viitorul apropiat vor exista şi curse spre Israel, în primă fază pentru transport marfă. Ilie a arătat că Consiliul Judeţean este în negocieri cu o firmă israeliană care va efectua curse cargo de pe Aeroportul Salcea, urmând să importe carne de oaie procesată în judeţul Suceava.
Firma israeliană a închiriat deja un depozit frigorific lângă aeroport şi a încheiat contracte cu procesatori şi crescători de animale.
„Pentru început, firma apreciază că va efectua trei curse cargo săptămânal”, a mai spus Vasile Ilie.
Aeroportul Salcea urmează să fie modernizat, iar Consiliul Judeţean Suceava va negocia cu grupul spaniol Rayet o eventuală concesionare a aerodromului în vederea dezvoltării acestuia.
Săptămâna trecută, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că grupul spaniol a transmis autorităţilor sucevene o scrisoare prin care informează că va prezenta, la sfârşitul lunii iunie, un montaj financiar şi un proiect de concesionare a Aeroportului Salcea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curse de avion spre Viena şi Veneţia, din 15 iulie .
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Curse de avion spre Viena şi Veneţia, din 15 iulie5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De unde se pot procura biletele? trimis de
(16 iun 2009, 13:37:02
Felicitari, sunteti perseverenti , ati reusit! Ma bucur ca vom putea merge direct fara sa mai trecem pe la Iasi sau Bucuresti. Singura problema ram�ne sa stim cit este pretul unui bilet.

Se pot face rezeravari de pe acum si unde anume, la ce telefon sau site?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei