Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2009 - Anul XIV, nr. 123 (4109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Locuri de muncă

Balastieră cu utilaje moderne şi preţuri competitive

În plină criză economică, în contrast cu multe firme care îşi restrâng activitatea şi renunţă la o parte dintre angajaţi, există şi firme care se dotează cu utilaje noi şi fac angajări. Este şi cazul balastierei Cento Gimmy, din Milişăuţi, care a demarat un îndrăzneţ proiect de retehnologizare, care va duce la înfiinţarea a circa 25 de locuri de muncă.

 

Cu o investiţie substanţială, balastiera Cento Gimmy, din Milişăuţi, a intrat în forţă pe piaţa suceveană. De câteva zile, activitatea firmei a fost îmbunătăţită substanţial prin achiziţionarea unor utilaje performante. Este vorba de cinci camioane marca Iveco, fiecare în valoare de peste 100.000 de euro, două wolle şi două excavatoare.

Pe lângă acestea, firma a mai achiziţionat alte 15 camioane, care lucrează în acest moment la autostrada Bechtel, la un tronson în apropiere de Braşov. De asemenea, staţia de sortare a balastierei a fost reechipată şi modernizată, costurile totale ale investiţiilor ridicându-se la peste 2 milioane de euro.

„Balastiera funcţionează cu toate autorizaţiile necesare şi produce cele mai bune agregate, la preţuri competitive. Pentru acest an, Direcţia Apelor Române Bacău, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Suceava, ne-a certificat dreptul de a exploata 50.000 de mc de balast”, a declarat Dumitru Morhan, administratorul balastierei Cento Gimmy Milişăuţi.

 

Agregate de cea mai bună calitate 

Balastiera Cento Gimmy produce toate tipurile de agregate, iar preţurile sunt dintre cele mai mici practicate pe piaţa suceveană.

Doritorii pot achiziţiona nisip, cu granulaţia 0-4, mărgăritar, cu granulaţia 4-8, agregate pentru betoane, cu granulaţia 8-16 şi 16-31, dar şi piatră concasată pentru pietruirea drumurilor.

„Faptul că acum, în plină criză economică, domnul Morhan a reuşit să facă această investiţie este un lucru extraordinar. Se preconizează că vom angaja mai mult de 25 de oameni, ceea ce nu este de neglijat în actualele condiţii”, a mărturisit inginerul Mihai Şerban, directorul balastierei Cento Gimmy.

Firma din Milişăuţi a încheiat deja contracte cu mai multe firme importante din domeniul construcţiilor, inclusiv din rândul celor care se ocupă cu refaceri de diguri şi maluri din albiile cursurilor de apă.

În perioada următoare vor fi parafate alte contracte, ceea ce va duce la sporirea activităţii şi dezvoltarea afacerii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balastieră cu utilaje moderne şi preţuri competitive.
 Vizualizări articol: 5204 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Balastieră cu utilaje moderne şi preţuri competitive1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(29 mai 2009, 13:23:00
Dupa toate cate sau spus despre Morhanel si cat rau au vrut unii sa-i faca , iata ca in sfarsit omul trebuie felicitat chiar si de catre dusmani!FELICITARI MORHANEL!!!!!!!
2.   Suspensii trimis de
(29 mai 2009, 13:44:26
D.A.R Bacau si S.G.A. Suceava nu trebuau sa verifice toate balastierele de pe raza judetului? Atunci de ce balastiera administrata de Leonte din dreptul satului Hancea deverseaza ape cu suspensii de nisip astfel ca in aval de Veresti apele raului Suceava sunt tulburi? Vine vacanta de vara si copii bucurosi se vor scalda in ape tulburi! Nu se ia nici o masura?
3.   Publicitate trimis de
(29 mai 2009, 21:27:54
Felicitari!Monitorul de Suceava continua sesiunea de publicitate gratuita

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei