Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mai 2009 - Anul XIV, nr. 123 (4109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Invitaţie

Ştrandul Sucevei, cea mai bună alegere pentru zilele călduroase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-o vară care se anunţă cu adevărat caniculară, unul din cele mai bune locuri de distracţie şi relaxare este ştrandul municipal, care se deschide de astăzi şi unde trei mari bazine de înot te îmbie să te răcoreşti de dimineaţa până seara.

Ca în fiecare an, sezonul distracţiei la ştrand începe în jurul datei de 1 iunie, de Ziua Copilului.

„Intenţionăm să deschidem, tot de 1 iunie, ca anul trecut, dar cum anul acesta cade într-o zi de luni, am decis să deschidem mai devreme, în caz de sunt oameni care vor să se relaxeze aici la final de săptămână”, a declarat administratorul ştrandului, Stelian Robilă.

Pentru noul sezon de vară, toate bazinele de înot au fost recondiţionate, înfrumuseţate cu vopsea cauciucată, dar au fost extinse şi spaţiile de relaxare şi petrecere a timpului liber.

 

Terenuri de sport şi lecţii de călărie pe ponei 

Astfel, clienţii ştrandului au la dispoziţie un bar şi un restaurant, două terase cu 120 de locuri pe scaune, unde pot servi băuturi răcoritoare, frigărui, mici şi bere,  dar şi locuri de relaxare special amenajate, cu şezlonguri şi umbreluţe.

Pentru cei dornici să facă mişcare şi împătimiţii de sport, sunt puse la dispoziţie, în mod gratuit, terenuri de volei, tenis de câmp şi fotbal.

Nici cei mici nu au fost uitaţi, aceştia având ocazia să se distreze în compania poneilor şi căluţilor de la ştrand, aici fiindu-le oferite şi cursuri de echitaţie.

„Pentru confortul şi siguranţa clienţilor, avem vestiare şi toalete puse la dispoziţie, un salvamar pentru intervenţii, precum şi camere video de supraveghere şi personal de pază”, a precizat administratorul ştrandului.

Orarul de funcţionare al ştrandului este acelaşi ca şi anii trecuţi, de la 8 dimineaţa la 9 seara, iar tarifele percepute sunt de zece lei intrarea pentru adulţi, cinci lei intrarea pentru copii şi zece lei închirierea şezlongului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştrandul Sucevei, cea mai bună alegere pentru zilele călduroase.
 Vizualizări articol: 1512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 9 voturi
Ştrandul Sucevei, cea mai bună alegere pentru zilele călduroase3.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezastru ecologi trimis de
(29 mai 2009, 11:37:17
-daca acesta e strand rahatul e lux. cine a fost la P. Neamt a vazut un strand facut de un om gospodar Ghe. Stefan, unde cu adevarat ai ca sa faci zile intregi. Aici papagalul asta de LUNGU, fiindca este un papagal de duzina, umbla ca cioara in par. Spunea in urma cu doi ani ca reteaua de trolebuze intra in conservare dar, uitati-va fratilor ce sa intamplat; a cazut un stalp si a distrus doua masini. Puteau sa fie si oameni acolo chiar daca era noapte. Ce sa mai spui frate, un om de nimic, un taran indobitocit. L-am vazut la G. Humorului prin preajma lui Flutur chicotind de-ti venea sa-ti versi matele, ca o cuva pe centura. Halal primar, halal gunoaie.
2.   Dezastru ecologic trimis de
(29 mai 2009, 11:37:51
-daca acesta e strand rahatul e lux. cine a fost la P. Neamt a vazut un strand facut de un om gospodar Ghe. Stefan, unde cu adevarat ai ca sa faci zile intregi. Aici papagalul asta de LUNGU, fiindca este un papagal de duzina, umbla ca cioara in par. Spunea in urma cu doi ani ca reteaua de trolebuze intra in conservare dar, uitati-va fratilor ce sa intamplat; a cazut un stalp si a distrus doua masini. Puteau sa fie si oameni acolo chiar daca era noapte. Ce sa mai spui frate, un om de nimic, un taran indobitocit. L-am vazut la G. Humorului prin preajma lui Flutur chicotind de-ti venea sa-ti versi matele, ca o curva pe centura. Halal primar, halal gunoaie.
3.   Strand ? trimis de
(29 mai 2009, 15:47:06
asta`i iaz !
4.   SUUUPER!!!! trimis de
(29 mai 2009, 19:50:49
Pacat de vreme!!!crying( oricum fatza de ceilalti ani se vede o diferenta uriasa la strandul care e acum!!! felicitari patronului k a reusit sa-l modernizeze!!! abia astept sa merg...terase,sezlonguri,ospat sunt cu bun simt...super oricum..abia astept sa merg!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei