Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2009 - Anul XIV, nr. 43 (4029)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veşti bune

Judeţul Suceava va primi fonduri de la Ministerul Turismului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Judeţul Suceava va primi în acest an fonduri de la Ministerul Turismului pentru investiţii în dezvoltarea infrastructurii de turism. Cel puţin aşa „a vestit” proaspătul secretar de stat în minister, social democratul sucevean Corneliu Popovici.

Popovici nu a putut spune deocamdată cam ce sume de bani vor veni în judeţul Suceava, precizând că se lucrează încă la alocări. El a spus că banii vin să stimuleze iniţiativa privată şi să impulsioneze parteneriatul public-privat, pentru a scoate în evidenţă turismul românesc.

„Judeţul Suceava este un judeţ cu potenţial turistic ridicat şi va obţine investiţii pe linia turismului în acest an. Din bugetul Ministerului Turismului, 80% din sume se duc pe investiţii în infrastructura turistică. Adică programe prioritare începute în anii anteriori şi despre care am considerat că sunt necesare să le continuăm. Avem programul Schi în România, care presupune modernizarea unor pârtii de schi, apoi modernizarea traselor pentru turismul montan în zonele înalte. Avem investiţii în zona Deltei Dunării şi în zona Litoralului. Sumele nu sunt comparabile cu cele de la celelalte ministere, dar acestea vin să stimuleze iniţiativa privată, să creeze un suport în aşa fel încât în urma acestor investiţii minime pe care noi le facem să dezvoltăm parteneriate publice-private, să antrenăm administraţiile locale şi investitorii şi să scoatem în evidenţă turismul românesc. Dacă este tratat cum trebuie, turismul poate schimba în bine imaginea ţării”, a spus secretarul de stat în Ministerul Turismului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava va primi fonduri de la Ministerul Turismului.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Judeţul Suceava va primi fonduri de la Ministerul Turismului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei