Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 oct 2008 - Anul XIII, nr. 254 (3935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţă

Un puşti de 14 ani s-a răsturnat cu Dacia pe care o proba ca să o cumpere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puşti în vârstă de 14 ani, de etnie romă, s-a răsturnat în şanţ cu un autoturism Dacia, pe care îl luase de la proprietar pentru a-l proba să vadă dacă merită să-l cumpere. Copilul, din Şcheia, s-a îndreptat duminică seară, împreună cu un prieten, spre satul Mironu, comuna Valea Moldovei, unde ştia că un localnic de aceeaşi etnie cu el are de vânzare o Dacie. După ce au fost lăsaţi în apropiere de Mironu de o cunoştinţă, cei doi s-au îndreptat spre locuinţa proprietarului Daciei pentru a negocia. Aproape de miezul nopţii, puştiul, Raj Dumitru Belchieva, s-a urcat la volanul Daciei, pentru a da câteva ture şi a o proba, să se convingă dacă îşi merită sau nu banii.

În jurul orei 1.00, pe DJ 177 A, în apropiere de Valea Moldovei, minorul s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, pe sensul său de mers. Din cercetările poliţiştilor de la Formaţiunea Rutieră a Poliţiei oraşului Gura Humorului rezultă că şoferul a pierdut controlul asupra volanului pe fondul vitezei excesive. Tânărul din dreapta sa, consăteanul Vasile M., cel cu care venise la Mironu, a suferit răni destul de serioase, pentru care necesită în jur de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Audiat de poliţişti, Raj Dumitru Belchieva a declarat că a muncit o scurtă perioadă în Spania, ocazie cu care a pus deoparte 400 de euro. Cu aceşti bani s-a gândit să-şi cumpere neapărat o maşină. El le-a mărturisit senin poliţiştilor că a mai condus maşini pe dealurile din Şcheia, şi era convins că se poate descurca fără probleme pe orice fel de drum.

Puştiul va fi cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un puşti de 14 ani s-a răsturnat cu Dacia pe care o proba ca să o cumpere.
 Vizualizări articol: 2392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un puşti de 14 ani s-a răsturnat cu Dacia pe care o proba ca să o cumpere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Exista Dumnezeu trimis de
(28 oct 2008, 11:35:43
exista Dumnezeu si se vede ca e tare Milostiv, ca altfel ar fi trebuit ca micul pui de pasare neagra sa nu scape cu viata de acolo. Dar e bine si asa, pentru ca altfel, parlitul dracului, cumpara rabla, se urca la volan si venea cu ea pana la scheia, ca doar e sofer la 14 ani. Dragul de el cum a strans bani in Spania si a venit sa isi masina....ptiu drace!!
2.   :)) trimis de
(28 oct 2008, 11:42:40
esti tare Maxlaughing)
3.   Baftos nu gluma... trimis de
(28 oct 2008, 14:01:11
... a avut noroc ca nu s-a taiat in sabia de pe bancheta, ca presupun ca orice cioroi cu numele de RAJ (ma intelegi dumneata..., nu orice fel de nume, ci RAJ), pleaca la negocieri cu sabia de ninja. Of ,of ,Antonescule cum m-ai dezamagit tu pe mine.
3.1  RE: Baftos nu gluma... trimis de
(28 oct 2008, 15:50:13
Pe toti ne-a dezamagit...asta e, viata merge mai departe, iar eu mi-am cumparat o bata cu noduri pe care o tin sub scaun in masina...doar doar...
4.   Re trimis de
(28 oct 2008, 18:13:57
Dar despre inconstientul care a inmanat volanul puiului de cioara nu sa vorbit nimic sau sa inteleg ca s-a scimbat legea si nu are nicio responsabilitate . Acest aspect trebuia sa faca parte din articol , la fel si depre faptul ca la 14 ani a muncit in spania , la 14 ani...............interesant. Cum a ajuns la aceasta varsta in spania , cine ia dat acordul ?

4.1  RE: Re trimis de
(28 oct 2008, 21:17:29
corect.ai perfecta dreptate...dar sa nu uitam ca cel care i-a dat masina pe mana, tot client de-al lui Antonescu e...deci tot aceeasi minte o avea

cat despre faptul ca la 14 ani a sters-o in spania, eu sincer nu l-as fi oprit la granita. i-as fi dat si 10 euro numai sa se duca unde vede cu ochii

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei