Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 iul 2008 - Anul XIII, nr. 178 (3859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sinistraţi

127 de persoane evacuate la inundaţii locuiesc în continuare la rude

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doar 127 de persoane din cele peste 31.000 evacuate în timpul inundaţiilor din ultimele zile mai sunt cazate la rude ale acestora, restul întorcându-se la casele lor. Anunţul a fost făcut de prefectul judeţului, Alexandru Băişanu, care a precizat că, în momentul de faţă, echipe de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, jandarmi şi poliţişti acţionează în toate localităţile calamitate, atât pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor, cât şi pentru distribuţia de ajutoare sinistraţilor. Băişanu a spus că în baza solicitărilor făcute de primării, în cursul zilei de ieri s-au distribuit 9.756 sticle de 1,5 litri apă minerală, 1.000 pâini, 300 cutii pate şi 500 cutii gulaş. La acestea se mai adaugă 6.000 litri ulei, 16.656 borcane zacuscă, 9.232 borcane tocană legume, 7.500 kg mălai, 15.000 pachete de 0,5 kg paste făinoase şi 64.000 litri apă minerală, solicitări ce vor fi acoperite.

De asemenea, Crucea Roşie, prin filiala din Suceava, a distribuit în satele Moldoviţa şi Argel 80 de pături, 20 saltele, 24 treninguri, 1.000 bucăţi de săpun, 1.200 litri apă minerală şi 300 cutii pateu.

Alexandru Băişanu a mai adăugat că, în momentul de faţă s-a restabilit legătura auto cu localitatea Clit, urmând să fie finalizate lucrările la refacerea drumurilor naţionale spre Putna, Arbore şi Marginea.

„Pe drumurile judeţene, echipele firmelor specializate continuă lucrările de reabilitare şi restabilire a căilor de comunicaţii spre zonele izolate”, spune Băişanu.

El a adăugat că echipele E.ON au refăcut 49 puncte de alimentare cu energie electrică, în momentul de faţă acţionându-se pentru restabilirea conexiunilor la celelalte 115 puncte nealimentate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 127 de persoane evacuate la inundaţii locuiesc în continuare la rude.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
127 de persoane evacuate la inundaţii locuiesc în continuare la rude0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei