Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 iul 2008 - Anul XIII, nr. 178 (3859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Drumuri blocate

Dificultăţi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zona Brodina - Falcău

Joi, 31 Iulie 2008 (15:54:48)
Căile de acces spre zona Brodina, Falcău, Nisipitu, Ulma rămân închise. Din această cauză, consumatorii din aceste localităţi, precum şi alte sate şi cătune de pe Valea Brodinei încă nu sunt alimentaţi cu energie electrică. Şeful Centrului de Exploatare Suceava – E.ON Moldova, Vasile Curelaru, ne-a spus că, în cursul zilei de joi, angajaţii E.ON Moldova au montat două generatoare în comuna Brodina. Casele unora dintre locuitorii comunei au fost alimentate cu energie electrică, după aproape o săptămână de stat pe întuneric. Echipele E.ON Moldova încearcă să monteze un grup electrogen şi la primăria din Nisipitu. Inundaţiile au afectat linia electrică aeriană 20 kilovolţi Falcău şi au distrus 600 de borne. Peste 20 de stâlpi de electricitate sunt la pământ. „Din păcate, încă nu avem căi de acces spre toate zonele unde s-au produs avarii. Avem în teren 22 de firme, cu aproape 200 de oameni, care lucrează zi de zi la avariile produse de inundaţii. Echipe de electricieni acţionează în zona Rădăuţi – Vicov, Răduţi -Prut, Liteni, zona Câmpulung Moldovenesc, unde încă nu am putut alimenta o parte dintre localnici, precum şi într-o anumită zonă din Moldoviţa. La Putna problemele au fost rezolvate”, ne-a precizat Vasile Curelaru. El a mai completat că în aproape toate zonele unde au fost avarii, primarii şi localnicii s-au alăturat echipelor de specialişti ai E.ON Moldova şi celorlalte firme care lucrează în zonă, pentru defrişarea zonei, îndepărtarea aluviunilor aduse de ape, copacilor şi lemnelor cărate de puhoaie. „Le mulţumim în mod deosebit primarilor din Moldoviţa, Brodina, care au fost mereu alături de noi, dar şi cetăţenilor de rând, care nu au stat deoparte, ci s-au implicat şi ne-au fost de un real folos. Încercăm ca în zilele următoare să mai montăm câteva grupuri electrogene şi să dăm drumul la curent electric în zonele greu accesibile”, a completat Curelaru.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dificultăţi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zona Brodina - Falcău.
 Vizualizări articol: 1023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dificultăţi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor din zona Brodina - Falcău5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei