Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2007 - Anul XII, nr. 230 (3605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiuni

Consultanţii CJ Suceava vor picheta sediul PLD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Membrii Biroului de consultanţă pentru proiecte cu finanţare europeană vor picheta, începând din această săptămână, sediul PLD Suceava. Anunţul a fost făcut de directorul general adjunct al CJ Suceava, Cătălin Nechifor (foto), după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, o „delegaţie” formată din membri ai Biroului de consultanţă a încercat să solicite informaţii de la specialiştii în probleme de finanţări externe de la PLD Suceava. Iniţiativa a fost anunţată anterior, când preşedintele administraţiei judeţene, Gavril Mîrza, a declarat că membrii Biroului de consultanţă din CJ Suceava se vor deplasa la PLD pentru a obţine informaţii despre modul în care trebuie să se conceapă şi să se promoveze proiectele cu finanţare europeană. Mîrza a spus că a luat această decizie după ce unul dintre vicepreşedinţii PLD Suceava, Dan Cadariu, a atenţionat Consiliul Judeţean că nu are „orientare” în modul în care promovează proiecte europene, în special cele legate de modernizarea infrastructurii rutiere.

În aceste condiţii, sâmbătă dimineaţă, consultanţi administraţiei judeţene, conduşi de Cătălin Nechifor, s-au prezentat la Organizaţia PLD Suceava, însă la faţa locului au constat că sediul era închis. „Din păcate nu am reuşit să obţinem informaţiile de care avem nevoie, însă vom continua această acţiune”, a declarat Nechifor. El a spus că reprezentanţii CJ Suceava vor picheta sediul PLD Suceava, depunând cereri în vederea acceptării unei sesiuni de instruire pe probleme de finanţare europeană. „Sperăm că vom avea şansa să vedem ce ştiu ei şi dacă pot să ne ajute cu ceva. Pentru aceasta este important ca sediul lor să fie deschis”, a mai spus Cătălin Nechifor. El a precizat că, din informaţiile pe care le avea, Biroul de consultanţă al PLD trebuia să fie deschis şi în ziua de sâmbătă, însă orarul de funcţionare a fost schimbat ulterior, fiind de luni şi până vineri. „Sperăm ca în cele din urmă să obţinem o programare şi să reuşim să vedem dacă ne pot fi de folos”, a încheiat Nechifor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consultanţii CJ Suceava vor picheta sediul PLD.
 Vizualizări articol: 869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consultanţii CJ Suceava vor picheta sediul PLD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent