Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2007 - Anul XII, nr. 230 (3605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri europarlamentare

Candidatul PD Suceava pentru PE, „poziţie echilibrată” pe listă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD, Florin Hrebenciuc (foto), ocupă locul 25 pe lista de candidaţi pentru Parlamentul European, poziţie pe care el o consideră „echilibrată”, în raport cu rezultatele obţinute de Organizaţia Judeţeană PD Suceava în ultimele campanii electorale. „Partidul Democrat a prezentat o listă unitară la nivelul întregii ţări, lista pe care toţi membrii Partidului Democrat, militanţi şi simpatizanţi, o vor vota în fiecare judeţ, indiferent de poziţia ocupată de către reprezentanţii acestora în listă. În ceea ce mă priveşte, având în vedere că sunt la prima participare într-o competiţie de asemenea anvergură, consider că poziţia care mi-a fost atribuită este o poziţie echilibrată, în raport cu rezultatele obţinute de Organizaţia Judeţeană PD Suceava în ultimele campanii electorale”, a declarat Hrebenciuc, care a adăugat că, în condiţiile în care PD Suceava va obţine un rezultat electoral foarte bun, va putea aborda viitoarele alegeri europarlamentare din anul 2009 de pe o poziţie eligibilă. Hrebenciuc a precizat că 60% din membrii PD aflaţi pe listă sunt tineri sub 35 de ani. Dând dovadă de fair-play, vicepreşedintele PD Suceava a ţinut să-l felicite pe Cătălin Nechifor, candidatul PSD pentru Parlamentul European, pentru poziţia eligibilă pe care o ocupă pe listă, „poziţie onorantă care îl obligă pe dl Nechifor să reprezinte cu cinste judeţul Suceava”. „În ceea ce priveşte apelul lansat de organizaţia PSD Suceava (nr. - de a susţine candidatul PSD), dorim să le reamintim că participăm cu toţii într-o competiţie politică şi, din acest punct de vedere, Partidul Democrat trebuie să-şi susţină propriul candidat. Alegerile europarlamentare din 25 noiembrie reprezintă un test eminamente politic, în urma căruia fiecare formaţiune va şti pe ce poziţie se află, în vederea confruntărilor care urmează la alegerile locale şi parlamentare”, a mai spus Florin Hrebenciuc.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PD Suceava pentru PE, „poziţie echilibrată” pe listă.
 Vizualizări articol: 673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidatul PD Suceava pentru PE, „poziţie echilibrată” pe listă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează