Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 oct 2007 - Anul XII, nr. 230 (3605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal în discotecă

Nicu „Gorila”, împuşcat la „Shock”

"

Scandal la club „Shock” din Suceava, la aproape o săptămână după ce localul s-a redeschis.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, muzica din club a fost acoperită de mai multe focuri de armă, trase înspre unul dintre tinerii cu muşchi care păzesc localul. Acesta din urmă, Nicolae Moroşanu (32 de ani), alias Nicu „Gorila”, a ajuns la spital, fiind diagnosticat cu „plagă împuşcată alice faţă şi gât”.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 3:30. În urma unui scandal în discotecă, informează Biroul de presă al Poliţiei, un anume Mihai Dumitrescu, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Rădăuţi, a scos un pistol cu aer comprimat şi a tras mai multe focuri de armă în direcţia lui Nicu „Gorila”. A fost văzut de medici, dar „Gorila” nu a rămas internat, pentru leziunile suferite necesitând câteva zile de îngrijiri medicale.

La „Shock” au ajuns ieri dimineaţă şi poliţiştii <Serviciului Arme>, aceştia stabilind că pistolul cu care s-a tras este deţinut legal de către Mihai Dumitrescu. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care urmau să-i audieze pe cei doi tineri implicaţi în scandal şi să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-au produs faptele şi motivul pentru care cei doi s-au luat la harţă. „Până în acest moment, nici una dintre părţi nu a depus plângere la Poliţie”, a declarat, ieri, adjunctul şefului Poliţiei municipiului Suceava, inspectorul principal Mihai Roman, precizând că cercetările vor continua în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ale tinerilor implicaţi în scandal.

Ioji: „Băiatul ăla (n.r.-Dumitrescu) nu a vrut să plătească nota, a făcut scandal...”

Contactat telefonic, patronul clubului „Shock”, Iosif Tini, cunoscut drept „Ioji”, ne-a declarat că scandalul despre care spune Poliţia a fost, de fapt, „un mic incident între doi tineri”. „Băiatul ăla (n.r.-Dumitrescu) nu a vrut să plătească nota, a făcut scandal... a fost imobilizat de bodyguarzi şi scos afară din discotecă. A tras cu un pistol din ăla de jucărie... cu bile. Nu ştiu foarte multe, că nu eram acolo... Oricum, nu a fost un incident deosebit...”, mărturisea Ioji. Varianta patronului ne-a fost confirmată şi de surse din rândul poliţiştilor. Potrivit acestora din urmă, tânărul care a tras cu pistolul s-a certat cu barmanul asupra notei de plată, iar angajaţii clubului au apelat la ajutorul lui Nicu „Gorila” pentru a lămuri lucrurile. Acesta, însă, nu a reuşit să se înţeleagă cu tânărul respectiv, scandalul degenerând în bătaie. La un moment dat, văzând că nu-i face faţă lui „Gorila”, Dumitrescu a scos pistolul şi a tras înspre acesta.

Numele lui Nicu „Gorila” a fost implicat şi într-un alt scandal, petrecut tot în „Shock”. La începutul anului trecut, presa suceveană a scris că „Gorila” l-a luat la bătaie chiar pe cel care îl plătea să aibă grijă de local, „Ioji”. Cei doi, însă, au negat apoi, printr-un drept la replică, că între ei ar fi fost vreo altercaţie.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicu „Gorila”, împuşcat la „Shock”.
 Vizualizări articol: 2820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Nicu „Gorila”, împuşcat la „Shock”4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează