Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2012 - Anul XVII, nr. 226 (5131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nu fiţi victime ale modei !

Ce reprezintă o "victimă a modei"? Cu siguranţă cu toţii aţi auzit acest termen până acum, însă, dacă nu sunteţi siguri de semnificaţia lui, iată o încercare de a clarifica situaţia!

Ȋn primul rând, trebuie să vă atrag atenţia asupra faptului că termenul de "fashion victim" nu priveşte doar femeile, ci şi bărbaţii. "Fashion victims" sunt acei oameni care adoptă şi venerează chiar fără discernământ toate tendinţele noi din modă, şi le însuşesc, indiferent dacă li se potrivesc sau nu. Ȋn dorinţa lor de a fi "trendy", aceşti oameni alunecă uşor în penibil prin excesul de haine şi accesorii "la modă" pe care le poartă abuziv, nu pe rând, ci pe toate odată. Astfel, ei se îndepărtează de esenţa expresiei "a fi stilat", care înseamnă a adapta o tendinţă din modă la propria persoană, mai exact la aspectul fizic, vârstă, ocaziile pentru care se îmbracă o persoană.

Ȋnsă ce găsesc eu cel mai oribil în materie de modă este lipsa simţului vârstei în alegerea hainelor. Aşa că, dacă încercaţi o ţinută care, după caz, i-ar veni perfect bunicii sau nepoatei, atunci abandonaţi-o pe loc dacă nu vreţi să stârniţi priviri pline de ironie. A fi îmbrăcat după "ultima modă" nu este neapărat cea mai bună opţiune. De dorit este să căutaţi mereu să alegeţi din tendinţele modei ceea ce vă avantajează din toate punctele de vedere: din perspectiva caracteristicilor fizice native, din perspectiva ocaziei pentru care vă îmbrăcaţi, din perspectiva vârstei şi, evident, ţinând cont şi de ceea ce vă permiteţi financiar.

Este important să te poţi adapta constant, fără însă a deveni perisabilă la finalul fiecărui sezon şi să înţelegi că “haina îl face pe om” doar în mică măsură. Trebuie să îţi cumperi accesorii moderne pentru că ai chef, nu pentru că se poartă, să îmbraci haine de firmă pentru că îţi plac, nu pentru că etichetele lor îţi confirmă valoarea, să încalci cu naturaleţe convenţiile din “lumea bună” şi să decizi propriul stil, cu care să dai tonul şi să stabileşti ce este “IN” şi ce este “OUT”.

Drept urmare, ca un sfat de final : adaptaţi moda la propriile persoane şi nu vă adaptaţi pe voi la modă, aceasta pentru a nu deveni o obsedată, penibilă şi tristă "fashion victim".

Andra Ionela

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu fiţi victime ale modei !.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nu fiţi victime ale modei !3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei