Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mar 2008 - Anul XIII, nr. 57 (3738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frumuseţe scump plătită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Masaj cu frunze de cactus, şerpi care relaxează spatele, excremente de privighetoare pe faţă, acestea sunt doar câteva dintre supliciile pe care doamnele şi domnii interesaţi de propria imagine trebuie să le suporte pentru a fi mulţumiţi atunci când se privesc în oglindă.

Ultimul "răcnet" în materie de frumuseţe vine, cum era de aşteptat, de dincolo de Ocean, unde specialiştii în cosmetică par să le fi convins atât pe doamne, cât şi pe domni de rezultatele miraculoase ale tratamentelor "ciudate", ceva mai dureroase şi uneori chiar şi dezgustătoare.

Forbestraveler, o revistă americană specializată în descoperirea trendurilor şi tendinţelor "deluxe" pentru turiştii cu dare de mână, a prezentat un clasament ceva mai neobişnuit al centrelor de frumuseţe din toate colţurile lumii, care oferă tratamente care de care mai ciudate şi mai originale.

Un exemplu sunt tratamentele oferite de exclusivistul Diamond Hawaii Resort & Spa, unde doamnelor dornice să aibă un ten perfect le este aplicată o mască din excremente de privighetoare. Din câte se pare, acest tratament nu este chiar nou, el fiind folosit în urmă cu sute de ani de gheişe. Cu ajutorul acestei măşti gheişele îşi menţineau pielea netedă şi moale.

Ca să rămânem în lumea necuvântătoarelor, nu trebuie să trecem cu vederea nici unul dintre cele mai exclusiviste tratamente, care constă într-un masaj efectuat de o "echipă" de şerpi, care se plimbă nestingherită pe spatele clientului. În opinia specialiştilor, acest "Snake Massage" este un puternic antidot antistres.

Tratamente pentru fiecare

O altă tehnică de frumuseţe foarte apreciată de vedete şi milionari are legătură tot cu animalele şi poartă denumirea de Dr. Fish. Cum o spune şi numele, protagoniştii acestui tratament sunt peştii. Este vorba de exemplarele din rasa "Garra Rufa", originară din Turcia, care sunt extrem de solicitaţi în toate colţurile lumii. În Europa, Statele Unite şi Japonia s-au format deja liste foarte lungi de aşteptare cu persoanele interesate să se supună acestui tratament inedit. Din câte se pare, pentru a avea picioare perfecte, moi, netede şi lipsite de orice urme de imperfecţiune este suficient să le introduceţi în această baie cu peşti magici, care au grijă să mănânce toată pielea moartă şi uscată. În realitate, peştişorii Garra Rufa nu au dinţi, ci doar aspiră şi sug pielea afectată. Persoanele care au avut ocazia să încerce acest tratament au rămas plăcut impresionate şi ne asigură că rezultatele sunt excepţionale.

La fel de ciudat este şi Hakali Massage, un masaj "înţepător", mai precis cu frunze de cactus oferit la Apuane Spa din cadrul prestigiosului Four Seasons Resort din Punta Mita, Mexic. La început, se aplică pe piele un amestec din suc de nopal, ulei de ficus de India, pulque - suc fermentat de agave - şi tequila. Acesta încălzeşte pielea având un efect benefic. Ulterior, se folosesc frunze de cactus pentru a frecţiona şi masa spatele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frumuseţe scump plătită.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frumuseţe scump plătită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Costiţă de porc la grătar 4 porţii - 30 minute 1,5kg costiţă crudă de porc50 ml ulei1 ceapă6 roşii bine coapte1 linguriţă boia de ardei dulce1 lingură sos de soia2 căţei de usturoi2 linguri muştar1 lingură zahăr brun1 linguriţă miere1 linguriţă rasă scorţişoară±... Citeşte