Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 270 (8494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Calcule şi iar calcule

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai complicate sunt, desigur, cele referitoare la şansele de calificare ale României la turneul final al Campionatului European de Fotbal, indiferent de rezultatul meciului de aseară dintre Elveţia şi Israel, pe care când scriu această rubrică, la ora 17:00, deci cu aproape 5 ore înaintea startului, nu am cum să îl ştiu, dar cred că Elveţia porneşte cafavorită, Israel nearătând absolut nimic în meciul din Kosovo, ceea ce ne poate crea iluzia că şi noi pornim camari favoriţi în meciul de poimâine. Nu e deloc aşa. Noi nu pornim cafavoriţi nici când în jum'atea ailaltă de teren e Andorra. Am urmărit declaraţiile deosebit de, aş zice, avântate sau temerare, că tâmpite încă nu mă încumet să le numesc, ale jucătorilor şi ale unor oficiali. E din nou un val de entuziasm, de ai putea crede că şi-au luat din nou ghetele Hagi al' bătrân, Dumitrescu, Răducioiu, precum şi că geriatria a făcut un salt uriaş. Nu sunt deloc sigure "victoria şi calificarea", cum gângureşte Ianis Hagi, şi nici că "din 8 în 8 ani ne calificăm", cum grohăie marele profitor al sistemului, Stoichiţă. Sigur că ne dorim cu toţii să vedem România calificată, că ne dorim să participăm din toată inima, să ne bucurăm, să ne consumăm, să înjurăm, să urlăm la final de meci şi poate să mai ieşim pe străzi caîn urmă cu 30 de ani, fiindcă un turneu final la care te uiţi cala film sau cala "Lacul lebedelor" nu are absolut niciun haz. Poate că baftalui Iordănescu-fiul e şi mai mare decât a lui tat'-su, şi că mătăniile pe care i le împrumutăla meciuri ăl' bătrân îşi vor face datoria, fiindcă pe ceea ce ar putea produce în teren împiedicaţii e clar că nu ne putem baza. Doamne ajută!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calcule şi iar calcule.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Calcule şi iar calcule5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei