Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 236 (8460)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Și gimnastica ne ia la mișto!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urmă cu vreo două săptămâni, salutam atitudinea enormei sportive pe nume Elisabeta Lipa care, în cea mai recentă funcție în care a fost numită, aceea de Președinte al Agenției Naționale pentru Sport (cu rang de secretar de stat), o instituție proaspăt înființată în scopul de a pune ordine în sportul românesc, atât la nivelul federațiilor,cât și al cluburilor care beneficiază de fonduri guvernamentale, i-a pus la punct într-un fel nemaivăzut la noi pe capii handbalului, cei care sug din buget fără vreo reținere și care în schimbul subvențiilor ne aduc de ani mulți... promisiuni! Mari, multe, gogonate. Niciodată performanțe reale, în țara care cândva făcea legea în lume. E aproape firesc să fie prăpăd în sportul care a încercat (ca și rugby-ul, acum 4 ani!) să se califice la un turneu final prin... mituirea brigăzii de arbitri străini! De fapt, ce să aștepți de la o federație condusă de un anume... Constantin Din! Ce legătură o fi între acest arbitru / inginer și handbalul de performanță ne-ar putea lămuri poate doar servitorii constituiți în grupul criminal organizat care l-a votat ca preș.în 2021. Aștept ca doamna Lipa să îi cheme și pe capii gimnasticii românești (ați avut habar că pe președinta Federației de Gimnastică o cheamă Carmencita Constantin?) și să îi întrebe ce mă-sa mare performanțăe aia să iei locul 10 la Mondiale și să zici că ai rupt planeta? Chestia tare e căși asta, ca și ăla de la handbal, e tot inginer, și tot fost arbitru!. Tanti asta, gimnasticista,a fost proțăpita acolo direct de la Comisia Europeană, unde vreo 7 ani a lucrat pe probleme de mediu!. Nu, n-am înnebunit eu. Mai întreb doar dacă bolovanul ăla de sculer matrițer de la Săveni, pus director de spital, și-o fi găsit serviciu după destituire. Că dacă nu, poate vine preș. la gimnastică. Sigur se pricepe mai bine decât panarama asta de Carmencita.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și gimnastica ne ia la mișto!?.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Și gimnastica ne ia la mișto!?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei