Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 206 (8430)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Asta-i gata. Vine și nenorocirea cealaltă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dragi iubitori de fotbal, vămai vine să mă certați sau să mă mai înjurați, acuzându-mă că sunt prea pornit, prea incisiv, prea nu știu cum față de fotbalul românesc? Mai știți de câte ori am scris chiar în această rubrică, încă de dinaintea începerii preliminariilor europene, că nu ne calificăm decât cu maximum una din panaramele care se consideră echipe de fotbal, și asta numai dacă norocul chior o năpădește? Dar că eu cred că n-o să ajungă nici măcar una să ne facă de râs și în faza grupelor, fiindcă ceea ce se mimează aici și ceea ce se joacă în restul Europei și al lumii sunt sporturi cu totul diferite. Însă noi, cu mult tupeu, continuăm să-l numim tot așa. Începând de la capii Federației și ai Ligii (asta-i o glumă, fiindcă alesul LPF, amorțitul ăla care se ocupă de cârciumi și de ascunderea criminalului din familie, fiu-su, ar putea fi chiar mort, întrucât nici dracu' nu l-a mai văzut de la realegere!), continuând cu cluburile din subordine, trecând pe la Naționalamare, de golani adulți, și pe la cele under oricât, de viitori paraziți ai gazonului, totul este doar minciună, fals, fraudă, golănie, nesimțire și tupeu. Antrenori fără niciun fel de calificare, cu școli făcute după ureche, în România, sau prin spăgi pe la Chișinău (unde poți fi și analfabet), președinți adesea pușcăriași, foști sau viitori, agramați sau chiar analfabeți, cu niciun fel de educație în afară de mahala, maidan și manele... mai vreți? Asta-i imaginea încă prea blândă a unui fotbal mimat, făcut în sictir, în care toți mint, fură și se prefac. Mai au și orgolii, mai vor și "decât respect", cum a grohăit acum câțiva ani un alt maimuțoi (e drept că fotbalist excepțional acum vreo 3 decenii) care se credea atunci antrenor, iar acum mare sculăde comentator, ptiu! Hai, gata cu Europa la nivel de club. Pregătiți-vă să ne...beep... pe ea Europa și la nivel de reprezentativă, peste vreo săptămână, că doar acolo vor juca tot împiedicați caăștia goniți la nivel de club, iar antrenor e alt papagal penal, pe care eu nu l-aș angaja nici la o echipă din județean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asta-i gata. Vine și nenorocirea cealaltă.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Asta-i gata. Vine și nenorocirea cealaltă5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei