Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 182 (8406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Iar ghinion!?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nimic surprinzător, nimic neobişnuit: a mai trecut un tur de preliminarii europene, am mai scăpat de o echipă, ceea ce ne duce cu gândul la calculele iniţiale, care mie îmi dădeau că dacă avem mare noroc, porcesc chiar, am putea să ne pomenim cu una din cele 4 mândre-n toate cele (însă nu şi în fotbal!) că se duce să ne facă de râs şi în faza grupelor. Eu însă nu cred că vom merge atât de departe! Sigur e că în turul următor se cară şi FCSB, că doar nu credeţi că ar putea să o elimine pe Nordsjaelland, o echipă doar normală, şi atât. Da, însă e vorba de normalitatea din Danemarca! Nu ştiu cât de atent aţi urmărit desfăşurarea evenimentelor de alaltăieri, însă şi FCSB a trecut la un pas mic de nenorocire, bulgării ăia de doi bani conducând cu 2-1 spre finalul partidei. Dacă e să fim corecţi pe deplin, atunci o singură echipă din cele 3 calificate chiar nu a avut probleme, ba chiar a jucat şi niţel fotbal: desigur, Sepsi. Farul e vraişte în toate compartimentele, şansa calificării ei fiind aceea că Urartu e tot o adunătură nehazoasă, numai că încă niţelușmai proastă. Peste toate, comentatorii din studio, domnii Ilie Dumitrescu şi Prunea, au încercat să ne ia de proşti, explicându-ne că CFR "a jucat mai bine", că "merită victoria şi calificarea" şi, desigur, că "au avut ghinion" şi că "scorul este nedrept". Bă, voi sunteţi normali? Ăia de la Cluj au ratat ca nişte idioţi, au luat goluri ca nişte cretini, iar ca imbecilitatea lor să fie dincolo de orice bănuială, au jucat şi în superioritate numerică peste 30 de minute, situaţie în care, tot caidioţii, au primit golul care i-a trimis acasă. Când mă-sa au fost mai buni? Şi care "ghinion", bă, în afară de acela că s-au născut, dublat şi de cel că le-a venit să se facă fotbalişti!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iar ghinion!?.
 Vizualizări articol: 841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Iar ghinion!?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei