Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 163 (8387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai bine ca pe hârtie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Intrusul din semifinalele masculine de la Wimbledon face ca acestea să arate mai bine decât pe hârtie! Subînțelegeți ghilimelele la intrus, căci e vorba despre Jannick Sinner, pe care doar numărul său de favorit nu-l recomanda pentru ultimii patru, el fiind cap de serie #8. L-am fi avut în locul său pe Ruud și cred că sunteți de acord cu mine că nu se mai punea problema finalistului într-un meci Djokovic – Ruud. Cel puțin, nu la Wimbledon. Așa, o semi Djokovic – Sinner are ceva intrigă, plecând de la întâlnirea de anul trecut. Italianul a condus cu 2-0 la seturi, acum se presupune că a mai căpătat experiență, că jocul său e pe un trend ascendent, în timp ce sârbul a mai adăugat un an, vârsta ar trebui să-și spună cuvântul... În realitate, toate acestea ar putea să nu conteze, iar Djokovic să-l spulbere azi pe Sinner. La asta se așteaptă și casele de pariuri, cota lui Nole fiind ridicolă! Cealaltă semifinală este și cea mai competitivă, teoretic și practic: Alcaraz cu Medvedev. Dacă în privința lui Alcaraz pot spune că am intuit că îl va gestiona fără probleme pe Rune, colegul său de generație, în schimb rusul ajunsese la un tie-break de înfrângere cu... Eubanks! Dacă în acel moment americanul se autodepășea, am fi asistat la o surpriză  - aș îndrăzni să o numesc - epocală. Demnă de Hollywood! Nu a fost cazul, viața a fost ca-n viață, nu ca-n filme. Totuși, inexplicabilă acea cădere a lui Medvedev în setul secund, cum să încasezi un 1-6 de la un jucător cu destule lovituri neșlefuite, asta ca să mă exprim politicos?! Cu toată simpatia relativă pe care i-o port, astăzi voi fi suporterul lui Alcaraz, și nu numai pentru că am pronosticat pentru spaniol un traseu ca al Simonei Halep în 2019, ci pentru că acesta are capacitatea de a mă încânta, de a mă face să sar din fotoliu cu exclamații de uluire. Ați pățit?

Fetele și-au desemnat deja finalistele, Vondroușova cu Jabeur, ceea ce tranformă deja turneul acesta într-o minunăție pentru ele. O mențiune specială pentru Ons Jabeur, care a gestionat meciuri grele, trecând succesiv de Rîbakina (împotriva căreia pierduse finala de anul trecut) și de Sabalenka! Când a devenit oare jucătoarea tunisiană atât de puternică mental? Nu știu, eram atent în altă parte, dar mă bucur foarte mult pentru ea. Am mai spus-o, dar acum cu atât mai mult, este o adevărată inspirație pentru femeile de religie musulmană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai bine ca pe hârtie.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Mai bine ca pe hârtie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei