Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 87 (8311)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Împăratul e gol după gol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rezultatul reușit de City în turul sferturilor de la Manchester ne arată, în sfârșit, că împăratul bavarez e gol. Că Bayern trăia mai mult din gloria sezoanelor anterioare. O preceda faima. Mergând mai departe pe fir, ne arată și cât de slabă a fost PSG, cât de nevolnic s-a prezentat la momentul dublei. Liderul din Bundesliga era de bătut chiar și cu absențele invocate atunci de parizieni. Apropo de statutul de lider, la intern Bayern profită de competitivitatea limitată a adversarelor, însă ceea ce domestic s-ar putea să fie suficient, în Liga Campionilor n-a fost. Junele Musiala e umflat, degeaba a fost comparat cu alte vedete precoce. Cifrele sale vorbesc de la sine, n-are gol în actuala ediție de LC! Sigur că s-au mai văzut răsturnări în fotbal, dar cine ar risca o ceapă degerată pe un 3-0, 4-1 pentru nemți la Muenchen, încununat apoi de șansă în prelungiri sau la 11 metri? Semifinala de pe partea asta se conturează, fiindcă Real nu a permis lui Chelsea să-și salveze sezonul taman la Madrid. Probabil londonezii vor fi veleitari la retur, dar nu mai mult.

În schimb, cealaltă parte de tablou păstrează un oarecare suspans. Intrusă printre echipele italiene, Benfica n-a fost în stare să pună piciorul în prag cu Inter la Lisabona, un 0-2 care greu poate fi întors în deplasare. Totuși, n-aș zice că e jucat sfertul ăsta, să nu uităm că Benfica a învins-o pe Juve în deplasare astă-toamnă. Dacă reușește să deschidă scorul va fi ceva deranj. Cealaltă milaneză a reușit s-o țină iarăși în șah pe Napoli, deși m-aș fi așteptat ca acel 0-4 recent să fie cel mai bun motivator pentru liderul din Serie A. Iată că experiența competiției, ceea ce spunea Guardiola, a fi de-a lungul timpului în multe sferturi, semifinale, finale, a cântărit greu în favoarea lui Milan. Deși Spaletti și Guardiola au dat-o la pace de la distanță, se confirmă cumva nemulțumirea italianului referitoare la spusele lui Pep, că ar fi fost una din favoritele competiției prin prisma jocului. Iată că, odată ajunși în sferturi, jocul ăla efervescent al napoletanilor a dispărut. Dar el poate fi regăsit acasă, la vulcan, mai ales că revine și golgheterul Osimhen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Împăratul e gol după gol.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Împăratul e gol după gol5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei