Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 29 (8253)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Să plece la rivali ultrașii!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din păcate, nu pot cuprinde derby-ul teoretic al campionatului, dintre CFR și FCSB, disputat duminică seară, la o temperatură cu adevărat demnă de sporturile de iarnă. Din cauza Cupei Mondiale (că doar nu datorită!), fotbalul a devenit și la noi, în acest sezon, un sport ”all season”, precum cauciucurile. Ne-a iertat vremea ce ne-a iertat, dar totul are o limită. La Sibiu, meciul dintre Hermannstadt și Argeș a început pe verde și s-a terminat în alb. Scorul n-a fost chiar alb, dar tot s-a consemnat egalitatea la 1. În stilul ăsta împiedicat, dacă penalizarea aia de 9 puncte se va confirma, trupa din Sibiu va ajunge să tragă pentru a scăpa de retrogradare. Nu e figură de stil, va fi luptă la baionetă în play-out, căci și Miovenii dau semne de revenire la viață după aducerea lui Dică pe bancă. Ar fi păcat ca Hermanstadt să retrogradeze chiar acum, când stadionul din oraș e în sfârșit gata. Mai ales că punctele obținute pe teren, chiar și înjumătățite, i-ar fi asigurat un anumit confort, poate chiar juca ”la etaj”, cu alte obiective. Și când te gândești că această echipă a încheiat anul 2022 cu o victorie neverosimilă pe terenul celor de la CFR Cluj, stricându-i sărbătorile lui Dan Petrescu!

Însă rezultatul care a făcut vâlvă în acest weekend este acel 5-0 reușit de Craiova lui Mititelu cu U Cluj, un rezultat venit parcă de nicăieri! Ținând cont că Mititelu a renunțat din proprie inițiativă la prezența spectatorilor în tribună, acest rezultat i-ar putea da apă la moară, adică să încerce repetarea acestei figuri, în încercarea de a demonstra că tipul de susținere al ultrașilor poate fi unul nociv, chiar și fără lozinci xenofobe. De fapt, Mititelu a dat dovadă de umor involuntar când a declarat că nu mai vrea ultrași, să se ducă la cealaltă Craiovă! Revenind la scorul neverosimil, acesta nu ne-a șocat numai pe noi, ci și pe Chipciu, care l-a resimțit ca pe o mare umilință, foarte probabil cea mai mare din cariera sa. Neluțu Sabău părea că adusese o anumită disciplină, care în mod normal nu putea permite o asemenea corecție din partea unei colege de clasament la ora jocului. Ne vom lămuri la meciul următor, un fel de moment al adevărului, căci studenții clujeni primesc vizita celor de la Mioveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să plece la rivali ultrașii!.
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Să plece la rivali ultrașii!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei