Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 9 (7926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Care-i, totuşi, explicaţia?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ne aflăm din nou în postura de a fi catalogaţi drept originali, în măsura în care "original" poate fi privit contextual drept un sinonim pentru "tembel". Iar contextul este cel generat de lipsa de cam două luni încoace a unui selecţioner pentru echipa de fotbal numită România. Nu-mi aduc aminte că în cei 60 şi mai bine de ani de când mă preocupă fotbalul să fi întâlnit altundeva, măcar o singură dată, această situaţie fără pic de logică, pe care o întâlnim exclusiv în România, de fiecare dată când se pune problema angajării altui antrenor/selecţioner pentru echipa reprezentativă a ţării. Atunci când apare această problemă, ea ne ia prin surprindere, întocmai caapariţia ninsorii iarna. În vidul creat după plecarea indiferent a cărui antrenor încep să circule diverse nume: de la cei care chiar au reuşit câte ceva în carieră (de tipul Iordănescu ăl' bătrân, Lucescu al' bătrân, Boloni, iar mai de demult Nea Imi), până la veleitari fără substanţă, gen Şumudică, Dan Petrescu, Iordănescu ăl' tânăr ori Puriul sau glorii de pe gazon devenite eterne speranţe pe bancă: Piţurcă, Hagi, iar din noul val Rădoi şi Mutu. Spuneţi drept, dacă oricare dintre dv ar avea putere de decizie, aşa-i că pe ăştia din ultimul pachet nu prea v-ar trage inima să-i numiţi? Una peste alta, vă mărturisesc că am rămas uluit când am aflat decizia FRF de a-l desemna selecţioner pe Loţi Boloni, o fiinţă alcătuită dintr-un material complet diferit de cel din care e construită aproape întreaga lume a fotbalului românesc. Iată însă că e deja săptămânade când s-au purtat negocieri, şi încă nu s-a semnat nimic. O fi de vină intenţia de a-i baga pe gât lui Loţi, pe post de secund, vreo panaramă gen Mutu ori Dică!? Nu m-ar mira.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care-i, totuşi, explicaţia?.
 Vizualizări articol: 1023 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Care-i, totuşi, explicaţia?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei