Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 232 (7844)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Stil Messi și stil Barcelona

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că orele blajine la care au fost programate duminică unele meciuri de interes mi-au permis să le cuprind în rândurile de azi. La Rennes – PSG s-a întâmplat ceva de neacceptat pentru o echipă cu pretenții: oaspeții au luat gol la ultima fază a primei reprize și la prima fază a celei de-a doua! Ambele din acțiuni frumoase și asumate curajos de jucătorii de la Rennes, echipă de mijlocul clasamentului în Franța. Dar până la deschiderea scorului am avut festival de ocazii la poarta gazdelor, cu Messi în rol de dispecer, în cel mai pur stil Barcelona, după cum remarca și Adrian Soare, comentatorul de la DigiSport. Dar risipite tot în același stil. Nimic nu a mai fost la fel după primirea golului secund, Neymar a căzut ca un jucător de moral ce se află, atrăgându-și în mod firesc înlocuirea. Doar Mbappé se poate spune că a tras de el, însă a fost ghinionist. Primele puncte pierdute de PSG într-o competiție care nu contează, fiind dinainte câștigată, dar o sincopă din care se poate învăța și crește. Eu mă întreb dacă Ramos a fost tranferat ca fotbalist sau ca pacient, căci după un sezon ratat aproape în întregime, acum a ratat deja jumătate din sezonul de toamnă!

După Atletico – Barcelona, de sâmbătă, la care am putut constata cum catalanii (sau doar Koeman) sacrifică ediția asta de campionat pentru a impune tineri în echipă, a venit rândul Realului să sufere. Ca și la PSG, a fost vorba tot de primul eșec în campionat, un 1-2 pe terenul lui Espanyol care ne-a sugerat că Benzema o fi el încă meseriaș, dar nu va mai putea tracta și sezonul ăsta echipa de unul singur. Poate o fi venit vremea și altor echipe, mă gândesc în primul la Sevilla. Care a câștigat o singură dată campionatul, în ’45-’46.

La limită, am prins și sfârșitul săptămânii de foc a lui City, cu derby-ul de pe terenul lui Liverpool. Foarte prudent abordat de cei doi antrenori, dar treaba s-a încins la începutul reprizei secunde, cormoranii înscriind primii, dar nu și ultimii, pentru un 2-2 de care a profitat Chelsea, care a redevenit lider. Golul lui Salah, în cel mai pur stil Messi!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stil Messi și stil Barcelona.
 Vizualizări articol: 1046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Stil Messi și stil Barcelona5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei