Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 206 (7818)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ana Bogdan sau cum arată o luptătoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când tenisul ocupă spațiul întregii rubrici, ca acum, se poate remedia o nedreptate, anume faptul că mai există și alte jucătoare din România, în afară de Simona Halep, care merită atenția noastră. Aș începe cu Irina Begu, chiar dacă a pierdut din primul tur la US Open. Ar fi fost o înfrângere dulce dacă ar fi câștigat turneul de la Cleveland, acolo unde sâmbătă a jucat finala cu Kontaveit, pierdută la mare luptă. Oricum, simpla prezență într-un ultim act după atâția ani, prea mulți, poate însemna un nou început pentru Irina. Din păcate, nu a fost menajată deloc la New York, fiind programată în prima zi, luni, și cu o adversară prea tare pentru faza inaugurală, Andrea Petkovic. Prin comparație, Kontaveit a jucat în ziua a doua cu o turistă prin circuit, Stosur (câștigătoare aici acum 10 ani!), căreia i-a administrat și o ”lăptăreasă”. Din păcate, același tratament l-a primit și Gabi Ruse de la Vondrousova, dar pentru româncă este meritoriu că a răzbătut pentru prima dată pe tabloul principal la US Open. Pentru simetrie, altă româncă a administrat un set la zero: Sorana Cîrstea, în decisiv, Kudermetovei! Sorana va fi jucat azi-noapte în turul secund, cu Shelby Rogers. În schimb, diseară, Simona joacă deja în turul 3, iar aici avem deja întâlnirea prevăzută pe hârtie, cu favorita #19, Rîbakina. Simona este #12, însă partea bună a accidentării care a adus-o la acest număr este aceea că și-a putut exersa serviciul, ajungând și ea să câștige puncte ușor, după cum remarca la una din conferințele de presă.

Am lăsat ce e mai bun la urmă, pe Ana Bogdan. Da, o înfrângere, dar ce meci și ce paradox! Tot în turul 1, cu puțin timp înainte de meciul Anei Bogdan, Mertens și Peterson intrau în istorie cu cel mai lung meci din istoria US Open, 3 ore și 40 de minute. Ei bine, Ana Bogdan s-a încins cu Masarova (o spanioloaică venită din calificări) într-o luptă epică, garnisită cu 3 tie-break-uri (!!!), care a durat tot 3 ore și 40 de minute! Din păcate, deși a avut două mingi de meci, Ana a pierdut. Dar a câștigat un loc în istoria US Open.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ana Bogdan sau cum arată o luptătoare.
 Vizualizări articol: 1061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Ana Bogdan sau cum arată o luptătoare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei