Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 193 (7805)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Post de antrenor pentru Gigi?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din şirul parcă interminabil de întâmplări fotbalistice din zona crepusculară generic numită România, una pare mai degrabă rodul unei minţi bolnave pe de-a-ntregul sau măcar aflate sub influenţa unei doze consistente de drog: capitularea domnului Becali Gheorghe în faţa evidenţei rezultatelor şi implicitarenunţare de a mai face echipa şi schimbările aferente din timpul jocurilor oficiale! Nu îmi dau seama exact ce s-ar fi putut întâmpla pentru cadomnia sa să anunţe public că îi dă mânăliberă noului antrenor angajat la echipă, Edi Iordănescu, şi că, începând de astăzi, el,Gigi Becali, nu mai intervine în niciun fel asupra alcătuirii echipei, a efectuării schimbărilor, în general a tot ceea ce ţine de fişa postului de antrenor. Asta, probabil că vă amintiţi, la nici două săptămâni după ce a efectuat năucitoarea înlocuire a 3 jucători dintr-odată, în minutul 38 al unui meci oarecare din campionat. Schimbările acelea, despre care exantrenorul oficial de atunci, Todoran, nu ştiuse să spună de ce le făcuse, au avut drept rezultat concret... nimic! Adică echipa a jucat în continuare prost, da' prost rău!, în acea partidă, apoi parcă din ce în ce mai prost şi în campionat, cu toate interdicţiile la transfer pe care Gigi le-a impus celor cât de cât vandabili. Făcându-şi o analiză interioară absolut inexplicabilă pentru cei care îl cunosc, Becali a tras concluzia că e vremea să predea activitatea de antrenor unuia care e omologat ca atare. Intervine însă o problemă: va putea Gigi să se abţină? Va fi el în stare să nu încerce din nou ceea ce face de când e oficial patron şi neoficial antrenor? Am o idee şi totodată o sugestie. E clar că încă mult mai prost decât Steaua joacă CFR Cluj, o grupare alcătuită parcă din 11 clovni (+ rezervele, tot clovni), başca încă un clovn poreclit antrenor. Mă gândesc că atunci când o fi să-l gonească pe Şumudică(fiindcă norocul, chiar porcesc, nu e nici el etern!), patronatul CFR-ului s-ar putea orienta către Gigi Becali. În fond, pe "antrenorul" Becali nu l-a dat nimeni, niciodată, afară de la vreo echipă, ceea ce înseamnă o mare bilă albă în c/v-ul său de antrenor. În plus, oricât ar încerca, nu poate fi mai prost caŞumudică!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Post de antrenor pentru Gigi?.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Post de antrenor pentru Gigi?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei