Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 154 (7766)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fără surprize în sferturi...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

... deși elvețienii au dus Spania în punctul în care o duseseră și pe Franța, adică ăla de la 11 metri. Așa cum fulgerul nu lovește de două ori în același loc, loteria nu i-a mai scos tot pe cantonieri câștigători. Mi s-au părut nejustificate declarațiile spaniolilor, care pretindeau că meritau să bată până la loviturile de departajare, de parcă uitaseră că adversarii au avut un om mai puțin preț de o repriză de-aia obișnuită, dacă socotim cumulat. Totuși, tocmai această avansare poticnită, după 4 egaluri în timp regulamentar din 5 meciuri (!), o face periculoasă pe Spania în semifinale. Acolo unde ajunge, cu un parcurs fix în oglindă, Italia lui Mancini, de care mă simt acum complet atașat, de când l-a reconsiderat pe Chiesa. Merită pusă la loc de cinste victoria cu o Belgie garnisită de jucători de clasă, care l-a mai scos și pe acest Doku din pălărie, cel care a relansat meciul prin obținerea penalty-ului. Dar altfel Italia a stat neverosimil de bine în apărare, cu un Chiellini matusalemic, rezervă pe merit la Juve (e drept, cred că niciodată n-ar face o gafă precum cel care e titular la torinezi, De Ligt, care s-a învârtit în jurul mingii ca un satelit, până i-a dat o scatoalcă de roșu). Trebuie să spun că Immobile a frizat ridicolul când se tăvălea prin careu la golul lui Barella, pentru ca imediat să sară în picioare și să alerge pentru a celebra... Insigne a completat cu specialitatea casei, dar la el cred că portarii ar trebui să plonjeze dinainte, ca la penalty, atunci când își face mingea pe dreptul la marginea careului.

Danemarca este intrusa între ultimele patru, însă trebuia să se aleagă una dintre ea și Cehia. Inimoasă, nimic de zis, numai că acum urmează, după părerea mea, un ”stop joc” pe Wembley, cu Anglia. Victoria acesteia la scor cu Ucraina arată un lucru, anume că ucrainenii au ajuns prea în larg pentru puterile lor, ei calificându-se din grupe doar fiindcă Slovacia n-a fost în stare de o înfrângere scurtă cu Spania. Altfel, Anglia devine pe drept favorită la casele de pariuri, nu numai prin prisma terenului propriu, ci și pentru că Southgate poate alege în atac dintre Kane, Sterling, Sancho, Foden, Rushford.

O vorbă și despre Copa America: s-a mai făcut un pas înspre finala Argentina – Brazilia. Messi – gol și două pase de gol, Neymar se păstrează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără surprize în sferturi....
 Vizualizări articol: 963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fără surprize în sferturi...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei