Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 dec 2020 - Anul XXV, nr. 293 (7598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cine are de mers merge

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceea ce s-a petrecut în ultima etapă a grupelor din cele două competiţii europene intercluburi a fost mai degrabă o formalitate, puţine fiind echipele mari care aveau neapărată nevoie de victorie pentru a nu rata calificarea în etapele de primăvară, cele care înseamnă de fapt adevăratabătălie pentru câştigarea trofeelor. Eu rămân consecvent în a considera că actualul format, prin care echipele de pe locurile 3 în grupele Champions' League se calificăîn primăvara... Europa League este cumva incorect, dând, practic prin retrogradare, o şansă nemeritată unor echipe de fapt eliminate! Şi diminuând din şansele echipelor calificate cinstit, din Europa League, de a câştiga trofeul, fiindcă în mod logic sunt inferioare celor din competiţia superioară. Ziceam însă că rare au fost situaţiile în care mărimile să fi tremurat, cea mai tensionată situaţie fiind exact în grupa cu iubirea mea dintotdeauna, Real Madrid, în care, până la ultimul meci, toate cele 4 combatante aveau şanse de calificare. Avantajul părea a fi, la ultimul meci, de partea gazdelor, adică Inter Milano, care juca cu Shakhtar (văd că a devenit problema şi cu numele ăsteia, că cică dacă scrii Sahtior înseamnă că ţii cu ruşii!!! - nu vă spuneam eu alaltăieri că ne-am tâmpit cu toţii!?) Donetk, respectiv Real care juca cu Borussia Moenchengladbach. Real şi-a făcut treaba, realmente zburdând, în timp ce Inter Milano a devenit... singura mărime care ratează calificarea, nereuşind decât un egal alb cu Shakhtar. Adevărul e că Internazionale n-a jucat absolut nimic în acest meci şi îşi merită soarta. Dacă socotim procentual, din cele 16 calificate în Champions' League, 15 erau favorite, ceea ce duce la un procentaj de peste 90%, adică nu putem vorbi de o competiţie a surprizelor. Păcat că CFR Cluj nu a reuşit şi ea surpriză, căzând victima unui arbitraj perfect cretin. Sunt convins că dacă nu era echipăromânească, nu ar fi îndrăznit neisprăvitul ăla cu fluier să se şteargă cu ea unde s-a şters.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine are de mers merge.
 Vizualizări articol: 1466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cine are de mers merge5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei