Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iul 2020 - Anul XXV, nr. 161 (7466)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Tragere de pandemie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am avut ocazia de a urmări tragerea la sorți pentru sferturile Ligii Campionilor, pentru ceea ce ar fi trebuit să fie primăvara 2020. Așadar, în loc de opulența obișnuită, o tragere de pandemie, cu prezențe online pentru oficialii cluburilor sau chiar pentru unii jucători. Care live, care înregistrați, inclusiv cu imagini de la antrenamentele individuale din perioada de autoizolare. Cum doar jumătate dintre echipe erau calificate la ora tragerii, patru bile avea dublă identitate. Foarte important, UEFA a revenit asupra deciziei ca meciurile rămase a fi disputate din returul optimilor să se joace în Portugalia, astfel că acestea se vor disputa așa cum este normal, pe stadioanele cluburilor gazdă. În schimb, spre deosebire de FRF, UEFA a redus fazele superioare la o singură manșă, disputată pe teren neutru, în Lisabona. Adică pe stadioanele Benficăi și al lui Sporting, finala găzduind-o primul.

Acestea fiind zise pe partea administrativă, să spunem că marile favoritele au tras bățul scurt, vor juca numai între ele până la finală, asta fiindcă s-a tras la sorți și parcursul ulterior. Astfel, grupul select reprezentat de sferturile City/Real – Juve/Lyon și Barcelona/Napoli - Chelsea/Bayern va da o singură finalistă! Da, din malaxorul ăsta una singură va ieși la lumină pentru a evolua cu trofeul pe masă... Iată și ce e pe partea cealaltă: Leipzig – Atletico și Atalanta – PSG. Ce simplu le-a aranjat destinul pe-astea! Parcă vezi o semifinală Atletico – PSG, deci ori a treia încercare a lui Simeone (care, se știe, e cu noroc), ori șansa nebănuită a parizienilor, cu Neymar cu tot, de a sparge blocada taman în anul pandemiei. Însă n-ar trebui să ne grăbim. Ceea ce primează când cântărim șansele ar trebui să fie schimbarea de abordare pe care o dă meciul unic. Parcă și Barcelonei i-ar crește șansele s-o scoată pe Bayern, altfel fragile într-o dublă manșă. Nu știi ce poate inventa Messi, iar apoi ter Stegen face restul, căci are miză personală când dincolo e Neuer. Dar până la scenariile astea, să vedem dacă nu cumva ne rezervă surprize returul optimilor, acolo unde doar Bayern se poate culca pe-o ureche. Ceea ce nu va face, parcă văd că le mai servește trei londonezilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tragere de pandemie.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Tragere de pandemie4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei