Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2020 - Anul XXV, nr. 145 (7450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dinamo și Negoiță? Muy bien!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu cred că în ultimii (multișori) ani a existat vreo ediție de campionat mai anostă și mai puțin disputatăîn partea superioară a ierarhiei. Vorbesc de acel prostește numit play-off, nu de imbecil denumitul play-out! Și, pentru cei care nici nu știu engleză, nici n-au citit celelalte mii de articole în care am mai spus asta, mai zic o dată: ambele construcții în engleză înseamnă absolut același lucru (deși play-out nici nu e omologat prin  dicționare!). De altfel, țările care practică acest sistem sau ceva asemănător și țin neapărat să dea și nume englezești celor două mini-competiții folosesc chiar termenii englezești corecți: championship round, respectiv relegation round. Simplu și inteligibil pentru cei care au minime cunoștințe

de engleză și măcar un neuron funcțional. Ei, și privind eu la cele două play-ceva-uri de la noi, am tras niște concluzii pe care nu mi le poate schimba / deturna / altera nimeni, începând cu aceea că băieții nu prea par a ști ce li se întâmplă, ce caută ei acolo, în iarbă, iar adesea și sub torente, cum am văzut la primul meci al lui Dinamo care, după cum se prezintă lucrurile, putea fi la fel de bine și ultimul! Țineți minte că mai de mult timp v-am provocat la un pariu, eu mergând pe desființarea lui Dinamo înainte de încheierea campionatului? Apariția de alaltăseară a echipei exact asta părea să simbolizeze, întrucât n-am văzut nici la nivelul grupării, nici la cel individual vreo preocupare pentru performanță, adică pentru obținerea punctelor eventual salvatoare. Cu toate astea, Dinamo putea câștiga, întrucât a avut nenumărate ocazii. Din nefericire, irosite pe bandă rulantă toate, inclusiv un penalty, ceea ce demonstrează că jocul cape maidan, fără nicio idee tactică, poate produce măcar efecte artistice. Dar performanța nu, în pofida spectacolului. Cred că tot ce (mai) respiră în Ștefan cel Mare se leagă de CupaRomâniei, devenită un fel de pai de care se agațăînecatul. Dacă se duce la fund și paiul ăsta, reînnoiesc pariul: Dinamo nu apucă să retrogradeze, fiindcă se desființează! Cred că între timp, golanul ăla de Negoițăcontinuăsă învețe limba spaniolă în așteptarea investitorilor ălora, cărora să le spună că la Dinamo totul e foarte bine, adică muy bien. Deocamdată a învățat doar jumătate din expresia asta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo și Negoiță? Muy bien!.
 Vizualizări articol: 1536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dinamo și Negoiță? Muy bien!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei