Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2020 - Anul XXV, nr. 145 (7450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opt ani de închisoare pentru femeia care a încercat să omoare o mamă cu doi copilași în brațe

Marţi, 23 Iunie 2020 (16:01:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Femeia care a încercat să omoare o mamă ce ţinea în braţe doi copilaşi și-a aflat marți pedeapsa pe care trebuie să o execute. Mariana Petronela Pleşca a fost găsită vinovată pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat şi a primit o condamnare de 8 ani de închisoare. Trebuie spus că pedeapsa dictată de magistrații de la Curtea de Apel Suceava este sensibil mai mică față de cea pronunțată la Tribunalul Suceava, unde Mariana Petronela Pleșca primise o condamnare de 12 ani de închisoare. Soluția dată de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava este definitivă.

Fapta s-a petrecut în luna iunie a anului trecut, la Frătăuţii Vechi. Victima, Lauria Deborah, o tânără în vârstă de 25 de ani, de naţionalitate italiană, venise la Frătăuţii Vechi la concubinul ei, Marcel Ştefan Pleşca. Cei doi sunt împreună de mai multă vreme, având cei doi copii.

Italianca a fost atacată din senin de Mariana Petronela Pleşca, care este nimeni alta decât sora lui Marcel Pleşca. Şocant este că Lauria Deborah, însărcinată în luna a IV-a, a fost înjunghiată în timp ce îşi ţinea în braţe copiii, unul în vârstă de un an şi jumătate şi unul de 3 ani.

Chiar dacă a primit mai multe lovituri, italianca, deşi rănită grav, cu lama cuţitului rămasă în spate, a fost găsită de primul echipaj ajuns la faţa locului tot cu cei doi copii în braţe. Ea era conştientă, deşi pierduse deja mult sânge, şi nu voia să le dea drumul din braţe copiilor. 

Lauria Deborah a fost transportată în stare gravă la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, iar medicii de aici au constatat că a suferit trei răni provocate de lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, asta fără a mai pune la socoteală tăieturile de la braţe, suferite în timp ce se apăra de lovituri. Trebuie spus că în momentul agresiunii, acasă erau doar cele două femei şi copiii.

Mobilul faptei nu a putut fi stabilit clar. Ce se ştie cert este că autoarea era în stare avansată de ebrietate şi a acţionat în urma unui conflict spontan, de la un schimb de replici, plecat se pare de la motivele venirii la Frătăuţi ale italiencei.

Mariana Petronela Pleşca era cunoscută cu accente violente, având altercaţii inclusiv cu bărbaţi. Tânăra în vârstă de 30 de ani a fost şi condamnată pentru o tâlhărie (furt comis cu violenţă), primind o pedeapsă care a fost suspendată condiţionat, cu impunerea unui termen de încercare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt ani de închisoare pentru femeia care a încercat să omoare o mamă cu doi copilași în brațe.
 Vizualizări articol: 3738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Opt ani de închisoare pentru femeia care a încercat să omoare o mamă cu doi copilași în brațe3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei