Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mar 2020 - Anul XXV, nr. 55 (7360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bălgrădean? La cratiță!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Instituția la care domnul europarlamentar Gheorghe Becali şi-a desăvârşit educația (mai corect ar fi fost: "şi-a început, continuat şi desăvârşit educația", în ideea că o alta e greu de presupus că ar fi cunoscut) se numeşte stână. Acolo, într-un univers destul de limitat, oamenii au principii, nu multe, dar ferme. Unul dintre acestea, bine înfipt în circumvoluțiunea (cădouă sau mai multe, de unde!?) becalianăeste acela conform căruia femeia are locul ei bine stabilit: la cratiță! Nu profesoară, nu politician, nu fotbalistă, ci doar la cratiță, aşa cum se cuvine ființelor inferioare. Aici se cuvin făcute niscai adăugiri, anume că dl Becali nu este doar misogin. Fobiile domniei sale au şi alte direcții de manifestare, precum homosexualitatea ori varii religii care nu sunt pe placul domniei sale. Mai trebuie menționat şi faptul că dl Becali pare a deține un fel de monopol asupra unor acțiuni şi atitudini, oricare alții care procedează identic sau similar făcându-se vinovați de felurite chestii. Se poate exemplifica în nenumărate feluri, dar mă voi limita la ultima luare de poziție a domnului Becali în legătură cu contractul semnat de un fotbalist din lotul domniei sale, numitul Bălgrădean. Ei bine, deşi finalul contractului dintre Bălgrădean şi FCSB/dlBecali e foarte aproape, nici stăpânul de sclavi şi nici vreun servitor din subordine (Meme, Vintilăetc) nu s-au învrednicit să-l întrebe pe Bălgrădean nici de prelungirea acestuia, nici de sănătate ori măcar de virtute. Aşa că nedorind să ajungă direct în şomaj, Bălgrădean a semnat cu o altă echipă, în principiu contracandidata la titlu, CFR Cluj. De aici, ce mai freamăt, ce mai zbucium! Dl Becali, cum ziceam mai înainte, probabil că avea convingerea că deține monopolul pe acest tip de golănie, numai el având dreptul caînainte de meciuri importante să anunțe că tocmai s-a înțeles (citez: "am bătut palma!") cu jucătorul cel mai bun de la adversari. Atunci când alții chiar se înțeleg cu unul din bătăturalui, e nenorocire: sunt hoți, nesimțiți, tâlhari, infractori, încalcăşi legea, şi regulamentele, şi legea bunului-simț. Iar în privința nenorocitului de Bălgrădean, lucrurile sunt clare: ăla nu-i om, ci... femeie! Adică marş la cratiță, Bălgrădene!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălgrădean? La cratiță!.
 Vizualizări articol: 1839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bălgrădean? La cratiță!4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei