Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mar 2020 - Anul XXV, nr. 55 (7360)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În sfârșit

Un bărbat și fiul acestuia, care au agresat mai mulți polițiști la Moldovița, au fost trimiși ”să mediteze” în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cornel Constantin Vișoiu, de 47 de ani, și fiul acestuia, Valentin Gabriel Vișoiu, de 20 de ani, indivizii care au agresat mai mulți polițiști, dar și angajați ai liceului din Moldovița, au ajuns după gratii. După o săptămână de la acest incident serios, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a ajuns la concluzia că trebuie să ceară arestarea celor doi.

Magistratul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a decis că Vișoiu-tatăl și Vișoiu-fiul trebuie să ”mediteze” timp de 30 de zile în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava. Soluția nu este definitivă și poate fi atacată la Tribunalul Suceava. Cornel Constantin Vișoiu și Valentin Gabriel Vișoiu au fost arestați pentru comiterea infracțiunilor de ”ultraj” și ”distrugere”.

Incidentele violente de vineri, 28 februarie, s-au petrecut după ce membrii familiei Vișoiu au venit să-l răzbune pe minorul care este elev al Liceului Tehnologic ”Vasile Cocea”, care a avut o dispută cu un alt elev și i s-a umflat un deget. Pentru că erau extrem de violenţi şi au agresat un muncitor şi o serie de profesori, directorul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” a sunat la poliţie şi a cerut ajutor.

Lucrurile nu doar că nu s-au liniştit, ci au degenerat. Extrem de agresivi şi faţă de poliţişti, tatăl şi fiul nu au putut fi potoliţi decât cu mare greutate şi după ce au lovit mai mulţi oameni ai legii. De altfel, în tentativa de a-i imobiliza pe cei doi, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi au folosit spray-ul lacrimogen din dotare.

La acea vreme nu s-a luat nici o măsură privativă de libertate față de Cornel şi Valentin Vişoiu. Polițiștii i-au amendat cu 4.000 de lei pentru primul, respectiv cu 6.000 de lei pe fiu, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat și fiul acestuia, care au agresat mai mulți polițiști la Moldovița, au fost trimiși ”să mediteze” în arest.
 Vizualizări articol: 2241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Un bărbat și fiul acestuia, care au agresat mai mulți polițiști la Moldovița, au fost trimiși ”să mediteze” în arest3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei