Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 160 (7161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ar fi prea frumos?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce bine că emoțiile în prima semifinală feminină de la Wimbledon au fost mai mult dincoace de ecran decât dincolo! Sau cel puțin Simona și le-a ascuns bine. Ea a fost cea care a ieșit la suprafață după cele două game-uri de 20 de minute de la începutul meciului. La prima minge de break, Svitolina a surprins-o cu cel mai lent serviciu de până atunci, 122 km/h, trimis de Simona în fileu, dar apoi a găsit soluții și pentru serviciile moi, de care ucraineanca a abuzat, impresia fiind că nu era alegere tactică, ci pur și simplu teamă. De exemplu, într-un alt game a servit de 4 ori cu viteze între 108 și 119 km/h! Urmarea a fost că Simona a făcut break-uri pe linie în primul set, cu un raport optim între lovituri câștigătoare și greșeli neforțate, 16/12! Totul i-a mers Simonei, a avut până și fileul de partea sa, a dat smash din talent pur după un duel la fileu provocat de o scurtă a Svitolinei, a câștigat puncte spectaculoase după raliuri colosale, totul în regim de continuitate! Setul secund s-a stabilizat oarecum pe servele ambelor jucătoare, dar cu Simona câștigând-o ireal de lejer pe a sa. A forțat la momentul oportun și, după o ultimă împotrivire a Svitolinei, a închis acest meci istoric, prin care devine prima jucătoare româncă într-o finală la Wimbledon! Acolo unde o așteaptă resuscitata, reîncărcata, redimensionata Serena Williams. Va fi aproape nedrept de greu, pentru e vorba de fosta stăpână a circuitului feminin, pe care mulți dintre noi lipiserăm deja tichetul de pensie. Dar nu e misiune imposibilă. Simona a mai bătut-o, și încă rău, anul trecut a mai bătut-o și Kerber, tot în finală, iar dacă Simona accesează din nou nivelul de joi, persistența aceasta în a juca bine, atunci ar putea face un rezultat aproape incomprehensibil în acest moment.

Două vorbe și despre băieți. Astăzi vom fi serviți din nou cu delicatesa supremă, Federal-Nadal, din păcate tot semifinală. Pe partea cealaltă, cred că Djokovic nu-i va mai permite încă o victorie lui Bautista, așa că finala masculină se prefigurează și ea una de vis. Din nefericire, Horia Tecău și Rojer au fost eliminați din turneul de dublu într-un mod rocambolesc, după 5 mingi de meci pierdute simți nevoia să te închizi undeva un timp, să nu mai știi nimic de sportul pe care-l iubești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ar fi prea frumos?.
 Vizualizări articol: 1716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Ar fi prea frumos?5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă mascarpone făcută acasă Este în trend, face parte din aproape toate rețetele de dulciuri ”fără foc” atât de căutate în perioada toridă de vară, este un ingredient plăcut și versatil, dar prețul la care găsim crema mascarpone în magazine... Citeşte