Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 160 (7161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Protest

Un student din Rădăuţi şi-a scris pe propria maşină „Muie PSD”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Rădăuţi a apelat la o metodă inedită de protest vizavi de gropile din oraş. Teodor Fădur are 24 de ani şi este student al Facultăţii de Arhitectură şi a decis să-şi scrie pe propria maşină „Muie PSD”.

„Sunt sătul de sistemul corupt. Sunt sătul să îmi rup maşina în gropile din oraş. Acţiunea a venit ca un răspuns la riposta celor din primărie. După ce în oraş apăruseră mai multe <grafitti-uri> cu <muie PSD>, Primăria Rădăuţiului a cheltuit bani doar pentru acoperirea mesajelor ce îi deteriorau imaginea primarului, aceasta în condiţiile în care existau şi alte înscrisuri la câţiva centimetri distanţă, înscrisuri de care nu le-a păsat”, a spus Teodor Fădur.

Tânărul spune că vrea să atragă atenţia prin acest mesaj asupra problemelor reale care nu-şi găsesc rezolvarea în oraşul său de baştină. În acelaşi timp, Teodor Fădur a dorit să-i transmită şi un mesaj primarului Nistor Tatar.

„Doresc să transmit următorul mesaj primarului din Rădăuţi: să văd cum mai ştergeţi acum!”, este mesajul lui Teodor Fădur.

Contactat telefonic, primarul Nistor Tatar a spus că este la curent cu mesajul de pe maşină şi a precizat că în numele organizaţiei municipale a PSD Rădăuţi, al cărei preşedinte este, a înaintat o sesizare la poliţie şi a cerut să fie luate măsurile legale care se impun.

Acest tip de mesaj a apărut pentru prima dată în cursul anului trecut, când un român stabilit în Suedia a venit acasă cu o maşină care avea numărul de înmatriculare MUIE PSD. Pe numele lui Răzvan Ştefănescu a fost constituit în primă fază un dosar penal, dar ulterior s-a decis clasarea acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un student din Rădăuţi şi-a scris pe propria maşină „Muie PSD”.
 Vizualizări articol: 5800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Un student din Rădăuţi şi-a scris pe propria maşină „Muie PSD”4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă mascarpone făcută acasă Este în trend, face parte din aproape toate rețetele de dulciuri ”fără foc” atât de căutate în perioada toridă de vară, este un ingredient plăcut și versatil, dar prețul la care găsim crema mascarpone în magazine... Citeşte