Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 160 (7161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Un tânăr beat la volan a intrat în plin în maşina în care erau cinci oameni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr aflat sub influenţa alcoolului a provocat un grav accident rutier după ce a intrat în plin cu maşina în autoturismul care rula în faţa sa. Dacă vă întrebaţi cum se poate aşa ceva, şoferul pericol public nu a observat la timp că şoferiţa din faţa sa redusese viteza pentru a se asigura la trecerea la nivel cu calea ferată şi a aruncat pur şi simplu maşina din faţă de pe şosea. Accidentul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 21.30, pe DN 2H, în apropiere de comuna Gălăneşti.

Mihai Cenuşă, tânărul de 23 de ani, din Putna, aflat la volanul unui Audi A6, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul marca VW Passat, condus de Daniela V., în vârstă de 18 ani, din Vicovu de Sus, care încetinise pentru a opri la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în comuna Gălăneşti.   

În maşina care se deplasa regulamentar erau cinci oameni, doi soţi şi cei trei copii ai acestora, din care doi minori şi conducătoarea auto.

Toţi cei cinci oameni din maşina care se deplasa regulamentar au fost transportaţi la spital, cu ambulanţe SAJ şi SMURD.
După investigaţii suplimentare a rezultat că probleme mai deosebite erau cu femeia în vârstă de 51 de ani, mama copiilor.

Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată preliminar cu fractură toraco-abdominală, fiind internată pe secţia de Chirurgie ATI.

Şoferul care a provocat accidentul a scăpat fără leziuni. În urma verificării cu etilotestul a rezultat concentraţia de 0,51 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat ulterior probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În mod normal, alcoolemia în sânge se va cifra în jurul valorii de 1 la mie.

 

Alţi doi şoferi băuţi, prinşi în trafic în aceeaşi seară

Problema şoferilor băuţi este, din păcate, una interminabilă în judeţul nostru.

În seara accidentului de la Gălăneşti, poliţiştii suceveni au mai depistat în trafic alţi doi şoferi băuţi, cu alcoolemii mari. Aceştia au fost prinşi, din fericire, înainte de a produce vreun accident. 

Poliţiştii de la Salcea au depistat pe o stradă din localitate o maşină intrată în şanţ, iar lângă, şoferul care se pregătea să o tracteze. La faţa locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din satul Bursuceni, comuna Vereşti, care era în vizibilă stare de ebrietate. Etilotestul a indicat valoarea enormă de 1,48 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat ulterior recoltarea probelor de sânge, astfel că s-a ales cu dosar penal pentru refuzul de la prelevarea mostrelor biologice.

Şi poliţiştii de la Câmpulung Moldovenesc au depistat, în urma unei sesizări la 112, un şofer care circula dinspre Sadova spre Câmpulung şi era în stare avansată de ebrietate: 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După cum este deja bine cunoscut, poliţia judeţeană a demarat un amplu program de prevenire a accidentelor prin măsuri de reţinere în arest a şoferilor băuţi sau fără permise de conducere, însă se pare că este nevoie şi de schimbarea radicală a legislaţiei, pentru ca aceşti şoferi pericol public să nu mai scape la final cu pedepse uşoare şi să-şi recapete dreptul de a conduce.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr beat la volan a intrat în plin în maşina în care erau cinci oameni.
 Vizualizări articol: 3989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un tânăr beat la volan a intrat în plin în maşina în care erau cinci oameni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă mascarpone făcută acasă Este în trend, face parte din aproape toate rețetele de dulciuri ”fără foc” atât de căutate în perioada toridă de vară, este un ingredient plăcut și versatil, dar prețul la care găsim crema mascarpone în magazine... Citeşte