Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 255 (6965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fără evadaţi din pluton

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Frână pusă de plutonul fruntaş din Liga 1, cel puţin până la ”aproape unicul” derby. Trei pretendente la titlu s-au mulţumit cu egaluri pe teren propriu, dar plusul de un punct din dreptul fiecăreia este dezamăgitor, având în vedere că au avut în faţă echipe de sub linia play-off-ului. Astfel, etapa poate fi una favorabilă celor de la FCSB, dacă aceştia vor fi reuşit să câştige cu Dinamo, caz în care ar urca chiar pe primul loc! Oportunitatea a fost şi din sens invers, cu cele trei puncte Rednic îşi va fi dus echipa până la un punct de aceeaşi linie pomenită mai sus. Desigur, cea mai scontată variantă a fost tot cea a egalului, care ar duce la un status-quo în contextul creat de celelalte rezultate. Sau, dacă vreţi, ar fi o şansă nesperată pentru Gaz Metan, care joacă azi cu Voluntari.

Se poate spune că liga noastră cea de toate etapele aduce puţin cu La Liga, cel puţin în ceea ce priveşte grupul compact al echipelor din frunte. Barcelona se complace în mediocritatea urmăritoarelor, pentru că şi la spanioli e vorba tot despre o scădere a nivelului. Revenirea lui Messi s-a petrecut cu două goluri şi o pasă decisivă, dar ter Stegen s-a găsit să gafeze şi el taman acum, iar Rakitic să-şi facă rost de o eliminare în plină cursă de urmărire. Până la urmă Betis a învins cu 4-3 pe Camp Nou şi a relansat practic campionatul, din a cărui ecuaţie nu poate fi scos nici Realul, mai ales dacă nu s-a întors cu mâna goală de la Vigo.

A început şi Turneul Campionilor la tenis, cu doar un singur meci jucat până la închiderea ediţiei. Anderson s-a confirmat nucă tare în faţa jucătorilor cu o mână la rever, reuşind să-l bată în două seturi pe Thiem. Acesta din urmă a fost oscilant şi nervos, emblematice fiind cele două greşeli stupide la fileu, cu mingi lovite a frustrare, mult mai tare decât era necesar. Până când vom avea suficientă materie primă, să consemnăm o nouă ediţie NextGen pentru jucătorii sub 21 de ani, câştigată logic de Tsitsipas, deja în altă ligă faţă de ceilalţi tineri participanţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără evadaţi din pluton.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Fără evadaţi din pluton5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei