Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 dec 2010 - Anul XV, nr. 295 (4586)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Scor fluviu sub Vezuviu?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Meciul de azi de la Napoli nu se anunţă a fi sub cele mai bune auspicii pentru Steaua. Mă refer strict la fotbal, nu la agitaţia din jurul ultraşilor. Că unii dintre cei care au încasat-o la Bucureşti vor dori să se răzbune, asta e de aşteptat. Iar cei care vor pătimi nu e sigur că au avut de-a face cu incidentele de la meciul tur, dar lucrurile merg strâmb când e vorba de vendetta. Să ne întoarcem la fotbal... Până la etapa de acum câteva zile, impresia mea era că, dacă Napoli va dori neapărat calificarea, o va obţine. Nu eram foarte convins că îşi doreşte, fiindcă mereu a menajat titulari în jocurile din Liga Europa. Campionatul a fost obiectivul numărul 1, iar acum, în preajma minivacanţei de iarnă, Napoli se află pe locurile 2-3, la egalitate cu Juve! Se întrevede posibilitatea unei participări în Liga Campionilor, ceea ce ar fi aur curat pentru fosta echipă a lui Maradona. Foarte probabil, în Liga Europa au mers la două capete şi, dacă tot au păstrat şanse de calificare până la ultimul meci, îi vor acorda ceva mai mare atenţie. Mai mult, la victoria de duminică de la Genoa, întreaga linie de apărare a luat cartonaş galben şi va fi suspendată pentru etapa următoare. Deci nu se mai pune problema unei eventuale menajări a acestor jucători, partida cu Steaua devenind pentru ei ultima din acest an. Nota bene, niciunul dintre aceştia nu a jucat la Bucureşti: Aronica, Cannavaro, Campagnaro. Ca să nu mai punem la socoteală faptul că Lavezzi şi Hamşik au început atunci meciul pe bancă! Deci diseară Steaua va avea în faţă cea mai expertă echipă a lui Napoli. La nivel motivaţional, veştile proaste nu se opresc aici. Orgoliul recunoscut al napoletanilor este gâdilat de faptul că întreaga Italie aşteaptă calificarea sa, ceea ce ar însemna puncte vitale în clasamentul coeficienţilor UEFA, unde se dă o bătălie la baionetă cu Germania. Apoi, închipuiţi-vă cum s-ar umfla în pene sudiştii dacă echipa lor ar fi singura din cizmă care ar merge mai departe în Liga Europa, după ce Palermo, Sampdoria şi mai ales Juve au capotat rând pe rând!

Dincoace, la noi, ce vedem? Steaua se prezintă fără Tănase, singurul jucător care mai putea depăşi un adversar cu mingea la picior şi care mai putea da o pasă filtrantă. Tare mi-e teamă că Steaua va plânge după punctele irosite aiurea cu Liverpool...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scor fluviu sub Vezuviu?.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scor fluviu sub Vezuviu?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei