Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 284 (5491)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Musicalul "Soacra cu trei nurori", în regia Stelei Popescu, are premiera pe scena Operei Comice

Musicalul "Soacra cu trei nurori", în regia Stelei Popescu, adaptat după cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, va avea premiera luni, de la ora 11.00, pe scena Operei Comice pentru Copii din Bucureşti.

Acest nou spectacol va avea patru reprezentaţii în luna decembrie. După cea de luni, urmează o nouă punere în scenă pe 16 decembrie, de la ora 10.00, iar, pe 17 decembrie, vor fi alte două reprezentaţii, de la ora 11.00 şi de la ora 13.00.

Stela Popescu pregăteşte această premieră a Operei Comice pentru Copii într-o dublă ipostază: va putea fi aplaudată în rolul principal, dar şi apreciată datorită regiei imaginate de ea.

Stela Popescu a montat deja musicalurile de succes "Scufiţa Roşie" şi "Diamantul şi gâsca" pe scena Operei Comice pentru Copii, iar acum revine la regie cu "Soacra cu trei nurori", pe muzica compusă de Roman Vlad. Tânărul compozitor este un colaborator de tradiţie al Operei Comice pentru Copii. A semnat până în prezent pentru teatrul bucureştean musicalurile "Piatra din casă" (după Vasile Alecsandri), "O noapte furtunoasă" (după Ion Luca Caragiale), "Scufiţa Roşie" (după Fraţii Grimm) şi "Diamantul şi gâsca" (după Arthur Conan Doyle).

Despre această nouă premieră, Roman Vlad spune: "«Soacra cu trei nurori» a constituit pentru mine o reală provocare şi plăcere, pentru că acţiunea implică şapte personaje foarte bine conturate în acţiune, cărora m-am străduit să le găsesc corespondeţe muzicale adecvate. Cum era şi firesc, a trebuit să ţin cont de publicul foarte tânăr, să scriu o muzică atrăgătoare, accesibilă, şi în acelaşi timp să contribui, prin structuri componistice specifice, la realizarea unui spectacol cu ecou în actualitate".

Scenografia este semnată de Viorica Petrovici, unul dintre cei mai activi scenografi români, coregrafia spectacolului le aparţine lui Mihai Babuşka şi lui Vali Roşca, iar asistent de regie este tenorul Valentin Racoveanu.

În spectacol pot fi văzuţi artişti îndrăgiţi ai Operei Comice pentru Copii, printre care Raluca Oprea, Oana Şerban, Roberta Enişor, Lucia Racoveanu, Jennifer Dumitraşcu, Andrei Lazăr, Bogdan Şerban, Levente Ambrus, Andrei Roşu, alături de compania de balet a teatrului.

Cariera Stelei Popescu a fost recunoscută şi onorată în 2011 prin oferirea unei stele pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti. Publicul său o iubeşte pentru numeroasele roluri de la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, dar şi pentru filmele în care prezenţa ei a adăugat un strop de magie. A debutat în 1958, în pelicula "Alo? Aţi greşit numărul", pentru ca mai apoi să joace în peste 25 de filme, printre care "Nea Mărin miliardar", "Pe malul stâng al Dunării albastre", "În fiecare zi mi-e dor de tine", precum şi numeroase alte pelicule.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Musicalul "Soacra cu trei nurori", în regia Stelei Popescu, are premiera pe scena Operei Comice.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Musicalul "Soacra cu trei nurori", în regia Stelei Popescu, are premiera pe scena Operei Comice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei