Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 177 (5384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ieftin

Cum poţi slăbi fără efort fizic şi fără a renunţa la alimente

Persoanele care se luptă cu diete stricte pentru a putea slăbi câteva kilograme pot respira uşurate: a apărut o nouă dietă care promite pierderea în greutate fără nici un efort fizic şi fără a renunţa la anumite alimente.

Este vorba despre Long Breath Diet, descoperită de un fost actor japonez, Miki Ryosuke, care susţine că cine urmează tehnica sa specială de respiraţie poate pierde mult în greutate, scrie Daily Mail.

Miki Ryosuke (55 de ani) susţine că a descoperit tehnica din întâmplare şi că a reuşit să slăbească 13 kilograme şi să piardă aproximativ 13 centimetri în talie într-un interval de şapte săptămâni.

Ce trebuie să faci pentru a ajunge la o astfel de performanţă? Răspunsul este simplu: trebuie să inspiri şi să expiri adânc timp de două minute pe zi.

Tehnica propusă de Miki Ryosuke este următoarea: cel care urmează dieta trebuie să se aşeze într-o anumită poziţie înainte de a inhala aer timp de trei secunde, pe care trebuie să-l expire apoi timp de şapte secunde.

Fostul actor, transformat în guru, susţine că oamenii care fac acest exerciţiu timp de două minute pe zi vor vedea repede beneficii.

Jill Johnson, creatorul unui alt program de slăbire bazat pe respiraţie - Oxycise, explică: "Grăsimea este compusă din oxigen, carbon şi hidrogen. Atunci când oxigenul pe care îl respirăm ajung la aceste molecule ale grăsimi, le dizolvă în dioxid de carbon şi apă. Sângele preia apoi dioxidul de carbon şi îl aduce în plămâni pentru a fi expirat. În consecinţă, cu cât organismul nostru va primi mai mult oxigen, cu atât va fi topită mai multă grăsime".

Totuşi, nu toată lumea este de acord că practicarea tehnicii de respiraţie pentru două minute este suficientă pentru a slăbi semnificativ.

"Doar efectuarea de exerciţii fizice cu o intensitate medie până la ridicată - cum ar fi canotajul, mersul pe jos sau alergatul - pot conduce la arderi importante de grăsime şi la stimularea metabolismului. Respiraţia şi exerciţiile facile pentru cinci minute pe zi nu vor ajuta la arderea unui număr suficient de calorii care să ajute la modificarea formei corpului", a declarat Richard Godfrey, fiziolog la Centrul Medical Olimpic din Marea Britanie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum poţi slăbi fără efort fizic şi fără a renunţa la alimente.
 Vizualizări articol: 2404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum poţi slăbi fără efort fizic şi fără a renunţa la alimente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei