Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 177 (5384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cine se-nvârte în jurul lui Reghe?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceea ce prevedeam data trecută, mai mult în glumă, se învolburează spre scandal monstru. Este vorba despre conflictul Pițurcă-Reghecampf, la mijloc fiind prinși, într-o poziție ingrată, internaționalii Stelei. Mai întâi, se cuvine să apreciem ca exemplar parcursul european de până acum al steliștilor, iar acest cuvânt nu-i deloc vorbă goală. Mai întâi s-au ales cu cel mai bine cotat adversar din acea fază, Vardar, făcându-ne să fim prudenți, dar Steaua a redus campioana Macedoniei la stadiul de partener de antrenament. Sorții i-au scos apoi în cale pe Dinamo Tbilisi și iarăși ne-am temut. Era vorba de o echipă din fostul spațiu sovietic, care câștigase și ea o cupă europeană, plus că era antrenată de Dușan Uhrin. Dar Steaua, vorba celebră a lui Ilie, i-a subordonat și pe-ăștia. Nu sunt de acord cu cârcotașii care se leagă de penaltiul ratat de Xisco. Când ai portar scump,  de națională, te aștepți să te scoată și el din când în când, că doar de-aia e acolo. A urmat un iureș în care se putea marca cu ghiotura în poarta adversă, Steaua atacând cu fundașii și la 1-0, și la 2-0. Iar artizanul acestei frenezii defensive este Reghecampf. Haideți s-o ignorăm de data asta pe cața de nevastă-sa, să vorbim ca între bărbați. Pițurcă a declarat despre Latovlevici că este mai bun pe faza ofensivă decât pe cea defensivă, iar el ar fi preferat să fie invers. Pentru atâta lucru, Reghe a sărit de fund în sus, cică Latovlevici ar fi fost afectat, și a luat-o la vale cu declarațiile. Tot placa aia cu selecționabilii, cică steliștii vin demoralizați de la lot fiindcă sunt puși să joace defensiv. Bineînțeles, când e vorba de scandal apare musca țețe-meme și-i transmite lui Pițurcă să aibă grijă că poate steliștii nu mai vin la lot. În regulă, știm toți că Pițurcă se bagă cu fundu-n poartă, e unul din motivele, nici măcar cel mai important, pentru care nu-l agreăm. Dar cu Latovlevici n-a spus nici o enormitate, e ceea vede oricine fără orbul găinilor, am scris-o și aici de multă vreme. Păi nu s-a văzut în chiar meciul de la Tbilisi? Tolontan pune evoluția sa pe seama infatuării în urma laudelor primite de peste tot. Eu nu l-aș amesteca pe Lato în oala asta, mai degrabă cred că n-a avut parte de adversari oarecare pe partea sa și aceștia l-au pus în dificultate. Mai mult, jucătorul trebuie să conștientizeze problema, este interesul său. Dacă este afectat de observația selecționerului, cum spune Reghecampf, să-i ceară sfatul lui Grigoraș și o să ajungă și el la șah! O fi Reghecampf antrenorul în vogă, dar până la urmă n-a câștigat decât un titlu. Și l-a câștigat cu Steaua, nu cu Urziceni, ca Petrescu, sau cu Oțelul, ca Munteanu. E un bun antrenor, dar are impresia că răspunsul la întrebarea din titlu este Pământul!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine se-nvârte în jurul lui Reghe?.
 Vizualizări articol: 1230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cine se-nvârte în jurul lui Reghe?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei