Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2012 - Anul XVII, nr. 296 (5201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cătălin Scărlătescu îi sfătuieşte pe români să nu facă abuz de cozonac

Chef Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii "MasterChef" difuzată de Pro TV, îi sfătuieşte pe români să nu facă abuz de cozonac, de sărbători, acest desert tradiţional fiind o adevărată bombă calorică, potrivit unui comunicat.

Cătălin Scărlatescu avertizeaza asupra pericolului pe care îl reprezintă cozonacul, acest dulce tradiţional atât de iubit, pentru siluetă: 100 de grame, adică două felii potrivite ca grosime, pot avea până la 600-700 de kilocalorii.

O alternativă mai puţin calorică în ceea ce priveşte desertul poate fi reprezentată de fructele coapte, condimentate după plac. Mult mai sănătoase şi extrem de gustoase, acestea pot înlocui cu succes, în opinia lui Chef Scărlătescu, dulciurile grele cu care sunt obişnuiţi românii.

În plus, juratul de la "MasterChef" sugerează românilor să acorde o atenţie deosebită decorului pentru masa de Crăciun. Florile, crenguţele de brad şi alte decoraţiuni ar trebui să se regăsească în aranjamentul special care va da o notă festivă şi elegantă mesei, iar cei care nu se pricep să îl confecţioneze singuri pot să îl comande, pur şi simplu, la o florărie. "Cu siguranţă oaspeţii vor fi plăcut surprinşi", îi asigura chef-ul pe cei ce au de gând să fie gazde în ziua de Crăciun.

Cătălin Scărlatescu va reveni alături de chef-ii Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea la Pro TV, în cel de-al doilea sezon al competiţiei "MasterChef", care debutează la începutul anului viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Scărlătescu îi sfătuieşte pe români să nu facă abuz de cozonac.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălin Scărlătescu îi sfătuieşte pe români să nu facă abuz de cozonac0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei