Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2012 - Anul XVII, nr. 195 (5100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Porţelanurile româneşti pictate manual, prezentate în staţiunea italiană Bordighera

Casa românească de porţelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase şi Poveşti va prezenta expoziţia "Show Haute Couture de porţelan pictat manual", în perioada 24 - 28 august, la Hotelul Villa Elisa din Bordighera (Italia), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

În cadrul acestei prezentări, publicul va putea admira obiecte din porţelan pictat manual - servicii preţioase dedicate ritualului de servire a ceaiului sau a cafelei, obiecte decorative excentrice (lămpi de iluminat, tablouri) şi bijuterii rafinate din porţelan, montate în argint sau aur, cu inserţii de platină pură, aur şi pietre preţioase.

După data de 24 august şi până pe 28 august, Hotelul Villa Elisa din Bordighera va găzdui o expoziţie de porţelanuri Wagner Arte Frumoase şi Poveşti, astfel încât cei care nu pot ajunge la prezentarea oficială vor putea viziona şi cumpăra produsele până la finele expoziţiei.

Prin rafinamentul porţelanului şi unicitatea fiecarui obiect în parte, produsele sunt obiecte de artă, transmisibile din generaţie în generaţie, se mai spune în comunicat.

Casa Wagner Arte Frumoase şi Povesti din România are o bogată experienţă în arta picturii manual pe porţelan şi prezentări în oraşe precum Paris, Barcelona sau Budapesta.

Ana Wagner, artistul creator al acestei mărci de porţelanuri, este unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, iar colecţiile sale de obiecte de artă din porţelan se regăsesc în colecţii private din toată lumea. Poveştile sale sunt spuse pe ceşti şi farfurii, ceainice, platouri, veioze, vaze şi bijuterii. Din universul de desene pe porţelan al Anei Wagner fac parte case zburătoare, prinţese, grădini suspendate, pisici cu guler de dantelă sau plante fantastice.

Porţelanul este produs în România, Franţa sau Germania şi apoi prelucrat timp de câteva zile, prin procedee sofisticate de pictură, ardere în cuptor şi inserţie de metale şi pietre preţioase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Porţelanurile româneşti pictate manual, prezentate în staţiunea italiană Bordighera.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porţelanurile româneşti pictate manual, prezentate în staţiunea italiană Bordighera0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei