Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 sep 2010 - Anul XV, nr. 213 (4504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marisa Tomei şi Ethan Hawke, în două producţii Off Broadway

Actorii Marisa Tomei şi Ethan Hawke vor juca în două spectacole Off Broadway în sezonul 2010 - 2011, informează Variety.

Ethan Hawke va juca alături de Natasha Lyonne, Daphne Rubin-Vega, Becky Ann Baker, Gordon Clapp şi Thomas Guiry în spectacolul "Blood from a Stone", piesa lui Tommy Nohilly care spune povestea unui muncitor din clasa de mijloc din Connecticut. Scott Elliott va regiza spectacolul, care se joacă în perioada 13 decembrie 2010 - 19 februarie 2011.

Tomei va juca alături de Frank Whaley în piesa lui Wallace Shawn "Marie and Bruce", despre o căsătorie care se destramă. Spectacolul, tot în regia lui Elliott, se joacă în perioada 3 martie - 23 aprilie 2011.

Ethan Hawke a regizat recent piesa de teatru "A Lie of the Mind" şi a terminat filmările pentru lungmetrajul "The Woman in the Fifth". După rolul din "A Late Quartet", actorul american urmează să joace în piesa de teatru "Blood From a Stone" şi în lungmetrajul "The Numbers Stations".

Ethan Hawke a devenit celebru în 1988, cu rolul din filmul "Cercul poeţilor dispăruţi". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, actorul jucând, printre altele, în "Colţ Alb", "Cu picioarele pe pământ", "Marile speranţe", "Parfum de cedru", "Gattaca", "Înainte de apus". În 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instrucţie", unde a jucat alături de Denzel Washington. Ethan Hawke nu s-a limitat la cariera de actor, el debutând ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", în 2002. De asemenea, Hawke este şi autorul cărţii "Miercurea cenuşii".

Marisa Tomei este o actriţă americană de teatru, film şi televiziune. Tomei a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul din "Cu vărul Vinny nu-i de glumit!/ My Cousin Vinny" (1992). De asemenea, Tomei a obţinut nomnalizări la distincţii prestigioase pentru tolurile din pelicule precum "În dormitor/ In the Bedroom" (2001) şi "Luptătorul/ The Wrestler" (2008). Printre peliculele în care a jucat se numără "Ce-şi doresc femeile/ What Women Want" (2000), "Al naibii tratament!/ Anger Management" (2003) sau "Alfie" (2004).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marisa Tomei şi Ethan Hawke, în două producţii Off Broadway.
 Vizualizări articol: 301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marisa Tomei şi Ethan Hawke, în două producţii Off Broadway0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei