Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 iul 2010 - Anul XV, nr. 161 (4452)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ceai, vin, ciocolată şi preparate vegetariene pentru artiştii de la Ciuc Summer Fest

Fructe şi legume proaspete, sucuri naturale, lactate, preparate vegetariene, dar şi sortimente de ceai, vin şi ciocolată se numără printre produsele solicitate de artiştii internaţionali care vor concerta la Ciuc Summer Fest din Capitală (16-18 iulie) - Gary Moore, Pink Martini şi Faithless.

Ca de fiecare dată, pregătirile din backstage necesită o atenţie deosebită, începând cu decorul cabinelor şi terminând cu meniul fiecărei mese, organizatorii având grijă ca artiştii internaţionali să aiba parte de o vizită cum se cuvine la Bucureşti.

Deşi nu au avut pretenţii extravagante, artiştii Ciuc Summer Fest au beneficiat de toată atenţia echipei de producţie, care le-a pus la dispoziţie 10 cabine şi birouri de producţie, pentru fiecare zi de festival, precum şi o cameră mai izolată de agitaţia din culise special pentru cele două artiste, Sister Bliss, membră a trupei Faithless, şi China Forbes, solista orchestrei Pink Martini, care călătoresc în cadrul acestui turneu alături de copiii lor de trei şi, respectiv, un an.

Thomas Lauderdale, liderul Pink Martini, a specificat că în cabina sa de backstage şi-ar dori să aibă o pianină, artistul fiind obişnuit să repete o dată neacompaniat înainte de a intra pe scenă.

Gary Moore a insistat să aibă camera de hotel pe un etaj de nefumători, celebrul chitarist interzicând fumatul chiar şi în zona de backstage.

Pe lângă renumele internaţional, ceea ce au în comun cei trei headlineri este şi înclinaţia spre o dietă sănătoasă, aceştia solicitând ca meniul fiecărei mese să includă fructe şi legume proaspete, sucuri naturale, lactate, precum şi diferite preparate vegetariene, alături de mai multe sortimente de ceai, vin şi ciocolată.

Deşi ţin la dieta sănătoasă, membrii Faithless îşi doresc ca după concert să aibă în backstage şi câteva porţii de pizza.

Ciuc Summer Fest va avea loc în zilele de 16, 17 şi 18 iulie, în complexul Zone Arena din Bucureşti, headlinerii festivalului fiind Faithless (16 iulie), Pink Martini (17 iulie) şi Gary Moore (18 iulie). Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, şi din reţeaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 90 de lei, 160 de lei şi 220 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceai, vin, ciocolată şi preparate vegetariene pentru artiştii de la Ciuc Summer Fest.
 Vizualizări articol: 374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceai, vin, ciocolată şi preparate vegetariene pentru artiştii de la Ciuc Summer Fest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei