Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2010 - Anul XV, nr. 48 (4339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sting pleacă în turneu cu Royal Philharmonic Concert Orchestra

Sting a anunţat recent că va porni într-un turneu nord-american, în care va fi acompaniat de Royal Philharmonic Concert Orchestra din Londra şi de o trupă de backing vocals alcătuită din patru cântăreţi, informează Reuters.

Potrivit declaraţiilor artistului britanic, acest turneu doreşte să "reinventeze" câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale, reorchestrate "într-un context simfonic". Piese celebre ale grupului Police, precum "Roxanne", "Every Little Thing She Does Is Magic" şi "Every Breath You Take", vor fi însoţite de cântece provenind din cariera solo a lui Sting, precum "Fields of Gold" şi "Englishman in New York".

Turneul va debuta pe 2 iunie, la Vancouver, primul concert urmând să aibe loc la Center for Performing Arts din oraşul canadian menţionat. Până în prezent doar patru concerte au fost confirmate: 9 iunie (Red Rocks - Morrison, Colorado), 15 iunie (Hollywood Bowl - Los Angeles) şi 17 şi 18 iulie (Ravinia Park - Chicago).

Cel mai recent material discografic semnat de Sting este albumul "If On A Winter's Night", lansat în 2009, care a vândut 537.000 de copii, potrivit Nielsen SoundScan. Cel mai recent disc pop al cântăreţului britanic este "Sacred Love" (2003), care a vândut peste 1.2 milioane de exemplare.

Fanii nord-americani au avut ocazia să îl vadă pe Sting în 2007, cu ocazia turneului organizat pentru a celebra reunirea trupei Police, devenit seria de concerte cu cele mai mari încasări în acel an, cu peste 1,8 milioane de bilete vândute şi peste 212 milioane de dolari încasaţi.

De-a lungul impresionantei cariere muzicale, ca artist solo şi lider al legendarei trupe rock The Police, Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume şi a fost distins cu peste 16 premii Grammy. Printre hiturile sale celebre, fredonate de milioane de fani din întreaga lume, se numără "Englishman in New York", "Fragile", "Shape Of My Heart", "Roxanne", "Desert Rose", "Mad About You" şi "If I Ever Lose My Faith In You". Artistul a susţinut două concerte la Bucureşti, în 1996 şi în februarie 2009, ambele la Sala Palatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sting pleacă în turneu cu Royal Philharmonic Concert Orchestra.
 Vizualizări articol: 394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sting pleacă în turneu cu Royal Philharmonic Concert Orchestra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei