Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2009 - Anul XIV, nr. 178 (4164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe măsură ce secolele trec, femeile devin tot mai frumoase

Femeile au devenit, treptat, tot mai frumoase de-a lungul secolelor, deoarece femeile frumoase au mai mulţi copii decât cele mai puţin înzestrate de natură, iar cei mai mulţi dintre copiii lor sunt de sex feminin şi le moştenesc calităţile fizice, informează dailymail.co.uk.
Fiicele femeilor frumoase, odată ce devin adulte, tind să fie şi ele frumoase şi astfel acest model se propagă de-a lungul secolelor.
Acest model evolutiv a condus la înfrumuseţarea fizicului femeilor de-a lungul generaţiilor, au explicat oamenii de ştiinţă.
Psihologii consideră că femeile au devenit tot mai atractive deoarece ele fac tot mai multe eforturi pentru a arăta bine, sunt preocupate de felul în care arată şi beneficiază de mai multe resurse financiare decât în trecut. În schimb, aceiaşi experţi consideră că bărbaţii au rămas, din punct de vedere estetic, la acelaşi nivel cu cel al strămoşilor lor preistorici.
Markus Jokela, de la Universitatea din Helsinki, a folosit pentru acest studiu date obţinute din America de Nord, colectate de la 1.244 de femei şi 997 de bărbaţi, care au fost monitorizaţi timp de patru decenii.
Nivelul de atractivitate a fost evaluat pe baza fotografiilor efectuate în timpul acestui studiu, care a înregistrat, totodată, şi numărul de copii avut de fiecare dintre participanţii la monitorizare. Profesorul finlandez a descoperit faptul că femeile frumoase au avut cu 16% mai mulţi copii decât cele urâte. Totodată, femeile considerate foarte frumoase au avut cu 6% mai mulţi copii decât cele mai puţin înzestrate de natură.
Bărbaţii cei mai urâţi au avut, în medie, cu 13% mai puţini copii decât restul reprezentanţilor sexului lor.
Oamenii de ştiinţă finlandezi au ţinut cont şi de concluziile unui studiu precedent, care au indicat faptul că femeile frumoase sunt mai multe decât bărbaţii frumoşi, deoarece părinţii frumoşi au, de regulă, mai multe fete decât băieţi.
Studiul avansează ideea că diferenţa dintre nivelul de atractivitate al femeilor şi cel al bărbaţilor continuă să se mărească, pe măsură ce femeile evoluează din punct de vedere estetic, devenind tot mai frumoase.
Cercetătorii au demonstrat cu date statistice că persoanele frumoase prezintă cu 36% mai multe probabilităţi ca primul lor născut să fie de sex feminin.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe măsură ce secolele trec, femeile devin tot mai frumoase.
 Vizualizări articol: 674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pe măsură ce secolele trec, femeile devin tot mai frumoase5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta este studiu? trimis de
( 1 aug 2009, 20:12:42
Hai lasati-o balta cu tot felul de astfel de studii. De acum trebuie sa imi fie rusine ca sunt barbat, ca imediat sunt considerat urat. Ce tampenie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei