Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2009 - Anul XIV, nr. 178 (4164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Joc bizar, scoruri ciudate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mult aşteptatul debut al sezonului internaţional s-a produs. În mod aproape neaşteptat (pentru mine, cel puţin) ale noastre au adunat 7 puncte din 9 posibile, singura care n-a câştigat, Poli Timişoara, fiind de fapt autoarea celui mai bun rezultat!... dar şi al unui joc ca vai de mama lui. Din nefericire, n-a fost singura, Vasluiul reuşind să joace încă mai prost, dar luând toate cele 3 puncte în faţa Omoniei Nicosia.
Să le luăm pe rând. Aşadar, Timişoara a dat marea-mică lovitură, plecând cu un punct de la Doneţk, ceea ce înseamnă infinit mai puţin decât faptul că, înscriind de două ori, pentru calificare i-ar fi suficient un alt egal la scor mai mic, adică la 0-0 sau 1-1. Ăsta, de fapt, este şi marele pericol: mizând pe o calificare “ciupită”, la mustaţă, Sabău să-şi bage fotbaliştii cu dosul în poartă. De altfel nici nu sunt convins că ştie şi/sau poate şi altceva. E greu ca după atâţia ani în care ţi-ai apărat „sărăcia, şi nevoile şi neamul” la Bistriţa, să mai poţi avea imaginaţie ofensivă, aşa cum e obligatoriu în fotbalul adevărat. La asta se adaugă şi faptul că Şahtior e expertă în jocul în deplasare, fapt dovedit de tot parcursul ei în ediţia trecută a cupelor europene. Ba a şi câştigat-o pe a doua, după ce din prima (Champions League) ieşise mai mult din golăneala Barcelonei, dacă vă amintiţi. Nu-i dau nici o şansă lui Poli, dar să dea Domnul să greşesc.
Vasluiul n-a jucat nimic, dar a câştigat. Doar prin prisma jocului, ar trebui să o aştepte un coşmar la Nicosia. Câştigând însă cu 2-0, are ceva şanse de calificare, numai gândul că trebuie să bată cu 3-0 fiind destul de apăsător pentru ciprioţi.
La urmă, Steaua. Încântătoare, şi nu în faţa oricui. Motherwell e o echipă tenace, de angajament fizic. Dincolo de tehnica la care, evident ai noştri vor fi veşnic superiori scoţienilpr, absolut remarcabil mi se pare faptul că ai noştri au fost mereu primii la minge, mereu cu un pas în faţa scoţienilor. Steaua a jucat luminos, cum n-a mai făcut-o din 1986. Se vede nu mâna, ci mintea antrenorului. Mă întreb, dacă vor veni şi meciuri, şi rezultate proaste, dacă îi va mai trece prin cap vreunui fan să-l invoce pe Lăcătuş. Că după ce vezi ce poate Bergodi într-o lună, te întrebi doar cum de s-au putut irosi atâţia ani pe mâna unor neisprăviţi ca „legenda” Lăcă.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Joc bizar, scoruri ciudate.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Joc bizar, scoruri ciudate4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei