Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 aug 2009 - Anul XIV, nr. 178 (4164)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări ISPA

Străzile Nicolae Bălcescu şi Luca Arbore, închise de luni circulaţiei rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alte două străzi din zona centrală a Sucevei vor fi închise de luni circulaţiei rutiere, ca urmare a continuării lucrărilor ISPA.
Una din cele mai circulate străzi din zonă, Nicolae Bălcescu, va fi închisă traficului rutier de la intersecţia din faţa Cinematografului Modern, până la Casa de Cultură, pe acest traseu urmând să fie înlocuite conductele de canalizare vechi, cu altele noi, ultima etapă fiind cea de legare a acestora cu conductele înlocuite pe strada Ciprian Porumbescu.
O altă stradă care va fi afectată de lucrările de modernizare a reţelelor de canalizare este Luca Arbore, din zona Mirăuţi.
De acolo, lucrarea va continua spre principala arteră de circulaţie a Sucevei, de pe Ana Ipătescu urmând să fie făcută joncţiunea cu conductele de pe strada Petru Rareş.
În paralel cu închiderea acestor străzi, pentru executarea lucrărilor ISPA, tot de săptămâna viitoare vor fi închise şi străzile Petru Rareş, Vasile Alecsandri, Armenească, Dragoş Vodă, George Enescu, Cireşoaia, Calea Obcinilor şi Corneliu Coposu, pentru executarea lucrărilor magistralelor de termoficare.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Străzile Nicolae Bălcescu şi Luca Arbore, închise de luni circulaţiei rutiere.
 Vizualizări articol: 1526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Străzile Nicolae Bălcescu şi Luca Arbore, închise de luni circulaţiei rutiere3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Atentionare trimis de
( 1 aug 2009, 13:26:50
Cei responsabili cu traficul rutier au asigurat cumva cai de ocolire a acelor trasee pe care vor fi restrictii si blocari,sau se va lasa totul la voia intamplarii ca de obicei?!In al doilea rand,dupa terminarea lucrarilor tot asa vor ramane strazile nenorocite,fara sa fie aduse macar in acelasi stadiu din care au plecat?Nu-mi cereti exemple,majoritatea sunt lasate in paragina imediat ce se baga tevile,dar bineanteles ca nu are cine sa urmareasca astfel de nimicuri,eventual apare cate o stire ca s-a prabusit o masina intr-un crater sau sant acoperit cu pamant.A trecut cineva pe str 22 Decembrie si ma poate contrazice?Tirul ala care s-a scufundat in carosabil era vreun OZN probabil,sau pe Ciprian Porumbescu si ex sunt cate vreti,vointa nu este sa se faca ceva bun,in rest atentie la pavele,sa nu le uzati,parca vad ca le vor inlocui cu viteza luminii daca le murdareste cineva!Mai stie cineva a cata oara a fost sparta str Petru Rares,nu a fost an sa nu se schimbe ceva acolo,rabdare si tutun
2.   Propunere! trimis de
( 1 aug 2009, 13:28:36
la intrarea in comuna suceava puneti cercul rosu cu dunga alba (accesul interzis) macar sa stim o treaba!

iar distinsului ziarist ii recomand ca pana se intoarce tatuca din prelipca si isi reia misiunea de pupat dos sa se documenteze si sa le dea soferilor rute alternative... asa cum ar face un Ziarist normal!
3.   Multa mocoseala si dezorganizare cu tevile! trimis de
( 1 aug 2009, 13:53:28
Domnule Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, ocupati-va si de lucrarile de reabilitate a tevilor de prin orasul nostru. Poate vorbiti si cu primarili ca sa se lucreze in 2 -3 schimburi, pentru a se termina mai repede!

Faceti, �n asa fel, ca pe data de 15 sept., copiii, sa se spele... ca e prima zi de scoala!

Aveti in vedere, bagati-va si-n treaba aceasta, ca vedeti,... mai mult se sta decit se lucreaza,.... urmariti, oleaca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei