Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2008 - Anul XIII, nr. 288 (3969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Micul Cassanova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La doar nouă ani, micul Alec Greven din Colorado a devenit peste noapte un scriitor de succes datorită experienţei sale cu fetele. Graţie volumului său "Cum să vorbeşti cu fetele", Alec a reuşit să cucerească inima cititorilor, cu sfaturi de tipul: "Cea mai bună alegere este o fată normală. Fetele frumoase au o inimă rece". După succesul acestui volum, micul scriitor se gândeşte serios la o continuare. Însă ce l-a făcut să publice acest ghid "amoros"? "Am cunoscut o groază de băieţi care nu ştiau cum să vorbească normal cu o fată", a povestit Alex. Iniţial, băieţelul a scris pe hârtie cu pixul sfaturile sale pentru colegii săi, vânzând copiile cu trei dolari. Sfaturile sale de tipul "Spune pur şi simplu "bună" când te întâlneşti cu o fată" sau "Piaptănă-ţi părul şi nu te îmbrăca niciodată în trening" s-au bucurat de mare succes, astfel că editura HarperCollins au decis să adune sfaturile tânărului Cassanova într-o carte. Vânzările record nu i-au surprins pe profesorii lui Alec de la Soaring Hawk. "Deşi cartea este pentru cei mici, toată lumea poate învăţa ceva din ea", cred aceştia. De altfel, cartea este dedicată tuturor "băieţilor de la 8 la 80 de ani". Din învăţămintele tânărului amorez menţionăm alte sfaturi cum ar fi: "Uneori reuşeşti să convingi o fată să te placă iar apoi ea te părăseşte. Viaţa este grea, nu te lăsa învins" sau "Dacă îţi încerci norocul cu mai multe fete, atunci o să ai probleme cu gelozia şi la sfârşit te poţi pomeni fără o prietenă. Mai bine te-ai opri la o singură fată" .
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Micul Cassanova.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Micul Cassanova0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei